Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 вересня 2013, 21:26 Допоможіть
Життя людини залежить від нас
Життя людини залежить від нас

Допоможіть врятувати життя. У 51-річного Генадія Капника страшне онкозахворювання - лімфома. Попри численні курси хіміотерапії недуга не відступає. А гроші на лікування в родини скінчилися. Нині близькі чоловіка організовують доброчинний концерт, аби врятувати життя найріднішій людині. Тож не будьте байдужими й ви.

Лихо цю сім'ю спіткало сім місяців тому. У пана Генадія розболівся живіт. Чоловік і гадки не мав, який страшний діагноз поставлять йому лікарі.

Генадій Капник, хворий:

- Обратился в медицинское учереждение, там были, конечно, свои приключения, но через определенный промежуток времени я услышал диагноз - лимфома.

Коли рідні чоловіка дізналася, скільки грошей треба, щоб здолати рак - не розгубилися. Одразу продали квартиру, але сімдесяти тисяч доларів не вистачило. Генадій пройшов вже шість курсів хіміотерапії. Та хвороба не відступає. Лікарі ж кажуть: зневірюватися не варто. Шанси на одужання є.

Вікторія Косинова, лікар:

- Несмотря на рецидивное течение болезни, мы имеем хорошие шансы на излечение.

Попереду в чоловіка ще щонайменше три курси, на які грошей немає. Більше цим людям продати нічого. У родині нині працює лише 24-річна донька. Та її зарплатні на лікування батька не вистачить.

Юлія Дегтярьова, донька хворого:

- Сама химиотерапия стоит 32 тысячи гривен, но когда папа лежит там две недели и каждый день обходится ещё в пять-восемь тысяч гривен, вы знаете сами - это непрогнозируемая болезнь.

Генадію Капнику нині 51. Чоловік каже - має ще щонайменше один привід, щоб продовжувати боротьбу з недугою.

Генадій Капник, хворий:

- Я очень-очень хочу увидеть своих внуков. Вот это вот единственная мечта.

Донька Юлія разом з друзями організувала доброчинний концерт, завдяки якому дуже сподівається назбирати она лікування рідної людини. За дивним збігом обставин, захід відбудеться 15 вересня - в День батька й боротьби з лімфомами.

Юлія Дегтярьова, донька хворого:

- Все приходите 15 числа в 18:00 в Сити Бич Клаб, приедет папу поддержать актер и певец Леша Горбунов, много звезд украинской эстрады, балет Тодес, ну, главное, что мы общими усилиями сделаем доброе дело.

093 640 80 71, 050 353 80 14 (Татьяна).

Счет в ПриватБанке:

6762 4682 0272 9608, Дегтярева-Капник Татьяна Григорьевна.