Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2013, 22:23 Допоможіть
Таємниче зникнення у столиці
Таємниче зникнення у столиці

У Києві при загадкових обставинах зникла 43-річна жінка. Вона залишила машину на мийці, сама пішла до крамниці. І наче крізь землю провалилася. І це продовж п'ятнадцяти хвилин, у людному місці.

Останній раз Руслан чув жінку ще в понеділок, 15-го липня. О четвертій дня вони зідзвонилися. Її настрій був хороший. А вже о дев'ятій вечора чоловік забив на сполох. Дружини й досі вдома не було, її телефони не відповідали. Разом з друзями став кружляти містом, головно центром, у пошуках Ганни. Але намарно. Аж тут зателефонував їхній приятель - працівник автомийки. Виявляється, до них жінка приїхала о п'ятій вечора. Ось відео з камери спостереження. Видно, як Ганна бере щось з заднього сидіння, спілкується зі співробітником станції і йде у справах. Домовилися, що її наберуть, як упораються. 

- Я, говорит, в 17:25 набрал ее, говорит - да, хорошо, иду - и с тех пор ее нет.

Руслан став звірятися зі своїми дзвінками дружині. Виявилося, він телефонував їй о 17:41, а зв'язку вже не було.

Тобто продовж 15-ти хвилин жінка як крізь землю провалилася. Ще й десь поруч. Вона збиралася у розташований неподалік торговельний центр. Камери спостереження її там фіксували. Жінка вийшла з маркету. А зникла десь ось тут. На відстані не більше 100 - 150-ти метрів від мийки. Тут так звана сліпа зона, в кадр жодного фіксуючого обладнання не потрапляє. Де могла подітися дружина - чоловік не відає. В лікарнях її немає, в моргах теж.

Руслан, чоловік зниклої:

- Я просто не могу представить, у нее не было желания не вернуться домой, мы очень хорошо жили.

Утім, чоловік зауважив, продовж дня дружина зняла з банківської картки 11-ть тисяч гривень. Частину - мала віддати за оренду кіосків з квітами.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Правоохоронці вживають всіх заходів, щоб встановити місце знаходження цієї жінки. Будь-ласка, не будьте байдужими, звертайтесь до правоохоронних органів, найближчих відділків міліції або за спецлінією 102.

Друзі Ганни розвішали оголошення про розшук. А також звертаються до усіх водіїв, які проїздили тут, в районі Московського проспекту і вулиці Богатирської, 15-го липня, між 5-ю і 6-ю вечора. Можливо, на їхніх відео є кадри, що можуть пролити світло на зникнення жінки. Якщо і ви впізнали її, телефонуйте за номерами, вказаними на екрані.