Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2013, 20:46 Допоможіть
Допоможіть дитині вижити!
Допоможіть дитині вижити!

І знову просимо уваги глядачів Свідка. Ваша допомога потрібна 10-річній Тетяні Кручининій. У дівчинки страшний діагноз: гострий лімфобластний лейкоз. Вже третій рік вона бореться з цієї смертельною хворобою. Та якщо малій не пересадити кістковий мозок, фінал буде трагічний. На операцію потрібно 115 тисяч єврів. Зібрати вдалося вже 34, тож не вистачає ще 81-ї тисячі. Таких грошей у родини Тетяни немає. Дівчинка може розраховувати лише на допомогу небайдужих людей.

- Танечка, скажи мне, во что ты играешь?

- В 3Д пазлы.

- А что ты собираешь сейчас?

- Замок.

- Скажи мне, пожалуйста, о чем ты сейчас мечтаешь больше всего?

- Домой поехать!

Тетяна Кручинина дуже слабка, ледве говорить, дуже швидко втомлюється. Вона 4-й місяць у лікарні, на інтенсивному курсі хіміотерапії, через рецидив гострого лімфобластного лейкозу. Цей страшний діагноз дівчинці поставили 3 роки тому.

Ніна Коломієць, мама хворої дівчинки:

- Началось как: в 2010 г. в течение полугода у нее поднималась температура 37,5 и потом резко могла упасть до 35. Апатия, она сонливая стала очень, ничего не хотела делать, и начала жаловаться на боли в костях. В этом отделении онкогематологии в Симферополе поставили диагноз - острый лимфобластный лейкоз.

Після 8-місячного лікування у стаціонарі дитина почала одужувати, повернулася додому. З'явилася надія, що страшна хвороба позаду. Та восени 2012-го року стан дівчинки різко погіршився.

Ганна Тарасенкова, дитячий гематолог:

- Мы установили ей диагноз: рецидив острого лимфобластного лейкоза. Дети с таким диагнозом нуждаются в интенсивной химиотерапии, а также этому ребенку показана трансплантация костного мозга. Но у Татьяны нет родственного донора, соответственно, ей показан поиск неродственного донора костного мозга.

А це можливо лише за кордоном. Тетяні погодилися знайти донора і зробити трансплантацію у клініці італійського міста Падуї. Та на операцію потрібно 115 тисяч єврів. Сума для сім'ї - фантастична. Мама дівчинки виховує трьох дітлахів самотужки. Батько з ними не живе і його допомога - крапля в морі. Тому залишається надія на небайдужих людей.

Ніна Коломієць, мама хворої дівчинки:

- Я обращаюсь ко всем неравнодушным людям, неравнодушным к чужому горю, к боли моего ребенка. Я бы хотела, чтобы вы помогли мне осуществить мою мечту - увидеть моего ребенка здоровым. Живым.

- Ты,  наверное, хочешь выздороветь больше всего?

- Угу.

За допомоги небайдужих людей Вже вдалося зібрати 34 тисячі єврів, тож потрібна ще 81 тисяча. Доля цієї тендітної дівчинки з недитячим виразом великих очей - у ваших руках. Даймо їй шанс на життя!
 
Приватбанк
МФО 305299
ОКПО 14360570
номер рахунку: 29244825509100
Одержувач: Довгань (Коломієць) Ніна Олександрівна
Призначення платежу : Поповнення карти 4405 8858 2780 5091
Благодійна допомога на лікування Кручиніной Тетяни

Контакти:

(050) 940-64-91 - Костюк Наталія (волонтер)
(050) 618 67 66 - Ніна Коломієць (мати)