Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2011, 11:53 Допоможіть
Потерпілий в результаті ДТП київський скутерист досі не вийшов з коми
Потерпілий в результаті ДТП київський скутерист досі не вийшов з коми

Досі не вийшов із коми київський студент, який кілька днів тому потрапив у ДТП на скутері. Про це "Свідкові" повідомили його товариші. Вони хвилюються, чи справедливо розслідуватимуть аварію, а також просять допомоги на лікування постраждалого.

П'ятикурсники столичного політеху тільки з лікарні. Майбутні радіотехніки не на жарт стурбовані - вже сьомий день не виходить зі стану коми їхній товариш - 22-річний Антон. Тиждень тому на скутері хлопець потрапив у серйозну автомобільну аварію.

Олександр Барбошко, студент:

- Він їхав по вулиці поблизу Дегтярівського мосту, і безпосередньо на нього наїхала машина телекомпанії ТЕТ, відбулося зіткнення лоб в лоб.

Внаслідок потужного удару студент дістав численні ушкодження. Життя йому врятувала бригада реаніматологів.

Олександр Киричук, товариш постраждалого:

- Перелом основания черепа, смещение одного полушария мозга. Не считая разрубленной ноги, разорванной голени, ушиб легких, ушиб внутренних органов.

Чому досвідчений 54-річний водій "Фольксвагена" не розминувся з двоколісником - тепер з'ясовують фахівці. За словами ж товаришів скутериста, одразу ж після ДТП адвокати телекомпанії, де працює водій мікроавтобуса, хотіли у всьому звинуватити студента.

Олександр Киричук, товариш постраждалого:

- Буквально через час появился сотрудник телеканала, как он представился - адвокат телеканала ТЕТ. Интересовался определенными моментами, какие травмы были получены. Через три дня появился водитель, постарался уточнить какую - то информацию, но потом пропал.

У студентів немає жодного сумніву - призвідником аварії був кермувальник саме чотириколісного транспорту. Як доказ вони розмістили в Інтернеті запис камери спостереження банку, поблизу якого сталася аварія. На відео добре видно, як автобус розвернувся в невстановленому місці і виїхав на зустрічну смугу. Правоохоронці, до яких звернулися за коментарем журналісти "Свідка", запевняють, що у всьому розберуться.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Для правоохоронних органів немає ніякого значення, хто керував автівкою чи мотоциклом. Тут враховуються саме обставини скоєння ДТП і тільки за цими наслідками слідчий розбирається ретельно у справі, і визначає, хто у цій ситуації винуватий, а хто правий.

Один день лікування постраждалого в лікарні коштує понад дві тисячі гривень. Тож його товариші закликають усіх небайдужих до чужого горя відгукнутися і переказати, хто скільки зможе на рахунок:

Поточний рахунок:
26202602121
в ПриватБанку
МФО 305299
Код ЄДРПОУ 3201201814
Отримувач - Киричок Олександр Володимирович.