Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 липня 2015, 23:42 Здоров'я
Загадкові події біля станції столичного метро
Загадкові події біля станції столичного метро

Загадкова ситуація - в Києві. Кілька годин тому біля станції метро Видубичі перехожі знайшли поранену 28-річну дівчину, а біля неї - пістолет. Що сталося з нещасною: її хотіли вбити, чи вона сама вирішила звести рахунки з життям?

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Поранену дівчину знайшли ось на цих сходах, біля метро Видубичів. Нещасна була вся в крові. Натрапив на неї випадковий перехожий, біля дівчини лежав пістолет.

Наталя, свідок:

- Приїхала скора, дєвочку ведуть своїми ногами, і несли пістолет в руках, голова була замотана, сказали, шо її ударили ззаді, де взявся пістолет - непонятно.

Оксана, свідок:

- У нее голова была разбита, у не была сумка разорванная вся, девочка была очень молодая, очень хорошо одета.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Свідки на місце одразу викликали правоохоронців та медиків, дівчину вели під руки, йшла вона на своїх двох, утім, її відвезли до лікарні. Які травми у дівчини, наразі невідомо. А от правоохоронці, які приїхали на місце, працювали тут приблизно годину. Вони, кажуть свідки, брали у всіх свідчення, а також знімали відбитки пальців, от, зокрема, з оцих пляшок.

Сергій Карамков, офіцер поліції:

- Вызов был сориентирован на Фуршет, мы приехали к Фуршету, пообщались там, сказали, что вот в этих ларьках, оттуда люди направили нас сюда, здесь мы встретились с заявителем, он нам показал место происшествия. Приехали, увидели, что приехала скорая. Забрали девушку.

Марина Борисполець, кореспондентка: 

- Існує декілька версій, що саме сталося з дівчиною. Дехто каже, що вона сама в себе вистрілила. А дехо каже, що її обікрали, адже біля неї знайшли сумку, яка була розірвана і порожня.

Наталя Титова, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Допитані свідки, був допитаний батько, з його слів вона з початку 2015 року перебуває на обліку у лікаря-психіатра. Дівчина 1987 року народження, вона сказала, що вдень випила пігулки, але вони не подіяли. Вона поцілила у праву скроню.

Петро Йосипович, свідок:

- Вибіг і її по голові грохнув.

- Хто?

- Мужик. Ніякого там пістолету не було, там була сумка і було все розграблено і розкидано, і він хотів її скинути, но помішала голова і рука, вона зацепилась, а мужик помішав.

У цій справі є й дуже дивна деталь. Через деякий час на місці, де знайшли поранену дівчину, з'явилася інша, яка шукала пістолет. Ось яку історію вона розповідає. 

- Мой молодой человек опаздывал на электричку, забыл тут Флобер. Это не является огнестрельным оружием, у него 4 мм, на него есть разрешение, просто он его перекладывал в рюкзак и забыл, он сегодня вернется из-за города и со всеми документами. Он его забыл где-то на лестнице, мне позвонил.

- Сказал, что забыл пистолет?

- Да.

- Пистолет забрала какая-то барышня?

- Я не знаю. Я пришла за ним, я думала, что он еще тут лежит, и я пришла и увидела, что тут происходит.