Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2010, 11:44 Здоров'я
На Київщині 30-річна жінка намагалась застрелитись
На Київщині 30-річна жінка намагалась застрелитись

Накласти на себе руки намагалася тридцятирічна мешканка на Київщині. Вона двічі стріляла собі в голову. Нині за життя самогубці борються лікарі.

Близько восьмої ранку на території цієї садиби пролунав постріл. Потім іще два.

Сергій Яковенко, брат постраждалої:

- Саме перший, хто побачив це - мій син. Він був за хатою, почув вистріл, думав, пітарда.

Хлопець побіг за будинок і побачив свою тітку. Зі скроні непритомної жінки текла кров, поруч лежав пістолет. Терміново викликали швидку.

Ігор Швець, заввідділу реанімації Фастівської лікарні:

- Хвора поступила вкрай важкому станів без свідомості з низьким тиском. Після покращення гемодінаміки була прооперована, стан після операції і по сей день вкрай важкий.

Дивно, але пістолет, яким стрілялася Вікторія, виявився стартовим. Зі слів міліціянтів, турецький "Зоракі" легко перетворити на вогнепальну зброю. Але це вже кримінал. Тому нині дізнаються, хто власник пістолета.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС у Київській області:

- На сьогодні по цій події триває перевірка, ми ще не порушували кримінальну справу, але і не відмовляли в порушенні. Проводимо дослідчі дії. Цю зброю направили на експертизу - була вона вогнепальна чи ні. А також перевірятимемо відбитки пальців, тобто, кому вона могла належати, чи хто її брав у руки.

Брат постраждалої запевняє: пістолет чоловіка Вікторії. Коли він пішов від неї, зброю залишив.

Сергій Яковенко, брат постраждалої:

- Він привіз пістолет, я його бачив давно, пістолет "Зоракі", стартовий пістолет, перероблений під резинову пулю. Пістолет лежав не однократно, я ж не буду лізти в їхні вєщи.

Вікторія тяжко переживала розлучення, припускає Сергій. Адже на руках лишилася півторарічна дитина. Односельці ж кажуть: жінка часто конфліктувала з матір'ю. Після чергової сварки не витримали нерви.

Односельчанин:

- У селі багато чого говорять, але дійсно що могло случитися - це невідомо.