Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2014, 19:39 Афери
Ворожка "зцілила" киянку від заощаджень
Ворожка "зцілила" киянку від заощаджень

700 тисяч гривень за зцілення. На Київщині 35-річна жінка видурила в родини всі заощадження. Ворожка запевняла довірливих людей, що зможе врятувати їх від трагічної загибелі, а також допоможе знайти кохання та щасливе життя. За магічні обряди треба було платити.

Пані Валентина соромиться показувати обличчя. Через свою довірливість і гіпноз сім'я втратила все, що мала. Заощадження продовж п'яти місяців віддавали жінці, що назвалася екстрасенсом. Познайомився з ворожкою син, коли прийшов налаштовувати Інтернет до квартири шахрайки.

Олександр, постраждалий:

- Пришли, подключили, настроили все. И она говорит: вот вижу у тебя проблемы, я ее спросил, чем она занимается, она сказала, что в монастырь ездит, молится, и вот и мне помогут.

Чоловік розповів про нагальні проблеми. Спритниця ромської національності використала цю інформацію для власного збагачення. Вона запевнила клієнта, що на ньому страшне прокляття й незабаром він загине.

Олександр, постраждалий:

- Она посмотрела меня и сказала: если тысячу гривен не принесу, то у меня будет все хуже. Как хуже, и у меня ж таких денег не было?

На всі наступні зустрічі він мав приносити гроші. Позичав у матері. Жінка так само зацікавилася ворожкою й врешті-решт також стала жертвою. 

Валентина, постраждала:

- Она стала надо мной делать обряд и сказала, что у меня большие проблемы, и что я хожу под смертью. Она с первой процедуры поила водой, водила свечей, и когда я закрывала глаза, открывала глаза - такое чувство, что я уже другая, сознание было другое.

У справжні сили ворожки жінка повірила, коли зустріла коханого. Цю зустріч їй наврочила шахрайка. Чоловік почав приділяти увагу Валентині: часті побачення, слова про велике почуття та пропозиція стати дружиною… За кілька місяців новоспечений наречений заявив: йому потрібні гроші.

Валентина, постраждала:

- Он решил открыть свой бизнес и ему не хватает денег. Тогда он мне предложил взять кредит под залог квартиры.

Кілька днів умовлянь, і жінка зрештою поставила підписи на документах. А її наречений поїхав з грошима нібито до іншого міста по товар. За два тижні Валентині зателефонували невідомі й сказали, що її коханого вбито. Та згодом вона з'ясувала: він живий і весь час був спільником ворожки. Тепер до справи взялася міліція - шукає аферистку, що витягла з сім'ї 115 тисяч гривень, і чоловіка з документами на квартиру, яка коштує більше сорока тисяч доларів. Правоохоронці нагадують: такі випадки шахрайства непоодинокі, й радять українцям свої проблеми розв'язувати самотужки.

Юлія Паруль, співробітниця Печерського РУ міліції м. Києва:

- Зараз в Україні немає людей, в яких відсутні будь-які проблеми, просто бути пильними. Вину будь-якої особи, що в неї дійсно були якісь шахрайські дії стосовно певних потерпілих, доводиться дуже тяжко!

- Але доводиться?

- Доводиться!

Якщо ж шахраїв, що загнали родину в борги та позбавили майна, знайдуть - їм загрожуватиме до 12 років позбавлення волі.