Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2013, 00:57 Афери
Нові жертви провидиці-аферистки
Нові жертви провидиці-аферистки

Наступна жертва! До Свідка звернулася жінка, яка впізнала свою кривдницю в героїні одного з наших сюжетів. Ідеться про шахрайку-провидицю, що продовж чотирьох років видурювала гроші в заможної киянки. Там нажилася ледве не півмільйона. В новому випадку видурила майже двісті тисяч гривень.

- Це вона позичала гроші і сказал передати. Хто позичав? Наташа, і сказала мені віддати. Ось тут тільки що сиділа. А де гроші? Ось. Скільки тут грошей? Я не знаю.

Це оперативне відео затримання шістдесятишестирічної жінки, яку звинувачують у шахрайстві в особливо великих розмірах. Продовж останніх чотирьох років вона видурювала гроші в киянки: запевняла, що в жінки є рідний брат, котрий живе за кордоном і потребує допомоги. Різноманітними обрядами аферистка нібито поліпшувала здоров'я родича й додавала йому успішності. На це їй знадобилося майже півмільйона гривень.

Наталія, постраждала:

- Выяснилось, что этим братом была ее дочь, которая проживает в другом городе - городе Умани, и она писала мне смски, согласовав их со своей мамой. Об этом знала вся ее семья, но при этом они улыбались и не гнушались пользоваться моими деньгами.

Днями, після виходу сюжету в ефір, до редакції зателефонувала жінка й розповіла: вона також стала жертвою цієї шахрайки.

Людмила, постраждала:

- У нас очень сложное дело с воровством магазина, и она обещала помочь, вывести нас на генеральную прокуратуру, на Убоп, потому что долго не открывали уголовное дело. Я платила ей за ускорение.

Під час першої зустрічі провидиця ворожила на картах і запевнила клієнтку, що знає всіх винних у пограбуванні. Щоб їх покарати, потрібні гроші. 

Людмила, постраждала:

- Четыре раза, значит это была сумма три тысячи долларов для генеральной прокуратуры, 55 тысяч, до 70 тысяч, и четвертая сумма - это уже 54 тысячи. У нас получилось до двухсот тысяч гривен.

Чи дійсно саме шістдесятишестирічна мешканка Умані, яку днями затримали, причетна й до цієї афери - з'ясують правоохоронці. Ошукана жінка вже звернула до міліції. Та інші жертви знаходять багато спільного в тому, чим задурювала їхні голови провидиця.

Дмитро Власенко, адвокат однієї з постраждалих:

- Мошенница действительно может представляться различными именами. Также сходится, что она говорила о больших связях в высшых кругах общества, моей потерпевшей она точно также говорила, что у нее много занкомых депутатов, прокуроров, судей, которым она проводит оккультные услуги и корректирует их жизнь.

Наталія, постраждала:

- Слишком много она врет. То есть одно слово из десяти может быть правдой. Разве может быть безнаказано такое мошенничество, она самая обычная аферистка, которая никогда в своей жизни и дня не работала, а просто обманывала людей.

У міліції Свідок запевнили: триває досудове розслідування, розшукують усіх постраждалих.