Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 листопада 2011, 09:25 Афери
Американець Керрі Долего приїхав в Україну одружитися, а став бездомним
Американець Керрі Долего приїхав в Україну одружитися, а став бездомним

Колишній кандидат у губернатори американського штату Аризони в Україні став безхатченком. Американець Кері Долего приїхав до Чернівців, аби зустрітися із місцевою дівчиною: інтернет-подруга обіцяла стати його дружиною. Наступний сюжет про невтішні пригоди іноземця на українській землі.

Їхнє спілкування розпочалося в Інтернеті, на сайті знайомств. Протягом кількох місяців Кері був впевнений, що листується із українкою Юлією. Дівчина обіцяла зустріти Кері в Чернівцях та стати його дружиною. Втім, як з'ясувалось пізніше, обидвоє стали жертвами інтернет-шахраїв.

Юлія, мешканка м. Чернівців:

- Зареєстрували з мого відома, але через певний час змінили пароль і логін, і я цим сайтом не користувалась.

Кері Долего, громадянин США:

- Це був хтось інший, хто писав з її мейлу. Вам таке відомо? І це був чоловік, який писав мені листи. Як саме воно працювало - я не знаю, але то була не вона.

Коли закоханий американець приїхав до Чернівців, то зрозумів: тут на нього ніхто не чекає. Та невдачі на цьому не скінчилися: Кері заблокували кредитну картку. Колишній кандидат у губернатори Аризони п'ять днів провів просто неба. Через недоїдання та холод чоловіка шпиталювали із запаленням легень.

Світлана Коваленко, завідувач відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні:

- На сегодняшний день пациент чувствует себя очень хорошо, температуры нет, кашля нет, потливости нет. Мы проведем все анализы, и, может быть, даже в пятницу его выпишем.

Нині американський мандрівник почувається значно ліпше. Їхати додому не планує, каже, попри все, в Україні йому дуже добре. Тим більше, що Юлія, яка почула про пригоди свого інтернет-знайомого, прийшла до лікарні навідати Кері. І хоча дівчина пообіцяла й надалі підтримувати зв'язок із заокеанським нареченим, каже: стати дружиною американця поки не готова.