Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 серпня 2011, 17:25 Афери
На Донеччині свекруха "замовила" свою невістку
На Донеччині свекруха "замовила" свою невістку

Свекруха "замовила" свою невістку - така детективна історія відбулася на Донеччині. Жінка звернулася до знайомого, а той замість убивць, привів міліціянтів.

За рік спільного життя в одній квартирі виникло бажання вбити. П'ятдесятирічна жінка не змогла змиритися з тим, що її син одружився. Свою невістку просто ненавиділа.

Затримана:

- Человек пришел, в общем-то, не в свой дом, а в мой дом. И она начала себя так вести себя, как будто она тут всю жизнь жила и родилась. И начала мне указывать, где мне встать, где мне сесть.

Невістка теж була не в захваті від свекрухи - та ніде не працювала, й постійно пиячила. Жінки знай сварилися. Після кількох суперечок старша господиня вирішила вбити синову дружину. Знайомий порадив кілера, йому замовниця пообіцяла дві тисячі гривень.

Марина Голдинська, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Донецькій області:

- Доказательством исполнения заказа должны были стать фотографии, запечатлевшие и процесс умерщвления, и его результат.

Такі знімки свекрусі передали. На цих кадрах видно, як замовниця розплачується з кілерами. Тоді вона ще не знала, що дає гроші правоохоронцям. Тепер затримана кається.

Затримана:

- Я раскаиваюсь, конечно. Не хотелось бы сидеть в тюрьме, но человек достал так, что пришлось на такое пойти. Я такое в своей жизни никогда не думала, что я кого-то буду убивать или заказывать.

Свекруха дізналася, що її невістка жива, лише за ґратами. І за підготовку замовного убивства може залишитися там надовго.