Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 травня 2011, 15:28 Афери
У Харкові на "Барабашово" викрили чотири нелегальних гральних салони
У Харкові на "Барабашово" викрили чотири нелегальних гральних салони

Чотири нелегальних гральних салони викрили правоохоронці на базарі "Барабашовому" в Харкові. Вилучили близько вісімдесяти автоматів і п'ять столів із рулетками.

У непримітному з вулиці двоповерховому будинку, загубленому в рядах базару, - два поверхи, кілька гральних зал. На податкову міліцію і прокуратуру тут не чекали. Гравці роблять ставки, адміністратор рахує касу.

Працівник податкової міліції (звертається до відвідувача грального салону):

- Сколько поставили денег?

- Вот сюда - гривен 350, и сюда - 200.

Головне для правоохоронців - довести: тут грають на гроші і отримують виграші, щоб організаторів бізнесу можна було покарати.

Працівник податкової міліції (звертається до відвідувача грального салону):

- Сколько выигрыш составляет?

- Почти 10 гривен.

Проте віддати доведеться 51 гривню - за те, що грав у заборонені ігри. А ось клієнтам іншого салону поталанило. Мабуть, чутки про перевірку поширилися швидко, гральну залу встигли зачинити, відвідувачів вивели через чорний хід. Щоб податківці і прокурори не пройшли всередину, адміністратор закинув ключі на дах сусідньої будівлі. Та правоохоронці докази мають.

У кишенях хлопця - ключі від гральних автоматів та пачки грошей. Утім, молодик твердить: до забороненого бізнесу непричетний.

Працівник податкової міліції (звертається до адміністратора):

- Вы администратор заведения?

- Нет.

- А кем вы здесь работаете?

- Я здесь не работаю.

- А почему вы здесь оказались?

- Мало ли, где люди оказываются. Мало ли, где люди оказываются.

У підприємців базару - тільки й розмов про перевірку. Власники сусідніх павільйонів обурені - вночі гравці дзюрять просто біля торговельних місць.

Підприємець:

- Ящиками и картоном вот эту мочу ослиную. Они ночью работают, утром взяли, вылили - и всё. А что милиция? Тут все куплено.

Торгівці розповідають: гральні салони працюють цілодобово, відвідувачів пускають за певним стукотом у двері. Податкова міліція заспокоює: відтепер завзяті гравці не докучатимуть. Власників закладів знайдуть і покарають.

Юрій Кононенко, співробітник управління податкової міліції ДПА в Харківській області:

- На сьогоднішній день сума фінансової санкції становить 7 мільйонів 680 тисяч гривень. Матеріал буде переданий до адміністративного суду Харківської області для вирішення питання по суті.

Гральні автомати - їх близько вісімдесяти, і п'ять столів із рулетками вилучать та продадуть. Утім, торгівці базару вважають, що зачинили салони ненадовго.

Ганна Чаплигіна, продавчиня:

- Постоянно тут кто-то меняется, кто-то въезжает-выезжает. Постоянно.