Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2011, 09:46 Афери
У Луганську адвокат-аферист відстрілювався від своєї клієнтки
У Луганську адвокат-аферист відстрілювався від своєї клієнтки

Стрілянина у Луганську. Один з адвокатів із травматичної зброї відбивався від своєї клієнтки. Жінка каже, що юрист узяв гроші, нічого не зробив і зник. Коли ж випадково його побачила, служитель Феміди дістав зброю і почав стріляти.

Ользі Сінчук адвоката порекомендували знайомі. Він запропонував скласти угоду та оформити доручення. Коли документи були готові й підписані, жінка передала гроші.

Ольга Синчук, постраждала:

- Взял гонорар 10 тысяч долларов. Побыл адвокатом 4 дня и исчез. Ничего не сделав, абсолютно.

Пошуки зниклого з грошима адвоката тривали кілька місяців. Аж раптом жінка випадково сама натрапила на нього. Каже, запропонувала поговорити. Та чоловік, не довго думаючи, дістав зброю і став стріляти.

Юлія Гундарева, свідок:

- Он сидит - протянута рука. И стрельба. Я испугалась, развернулась и побежала. Страшно, конечно, и неожиданно.

Кілька куль застрягли в автівці постраждалої, решта просвистіли повз жінку.

Ольга Синчук, постраждала:

- Мимо пролетела касательно. Ожог был вот здесь, на руке и вот здесь волосы опалились. Истерика была. Сейчас даже вспомню - плохо.

Обстріляна жінка звернулась до міліції. Там почали розслідування. Тепер справу передали до суду. Щоправда, факту шахрайства з грошима з боку адвоката там не побачили. Підписана угода складена цілком на користь несумлінного юриста. Правники кажуть, аби не вскочити в таку халепу, треба уважно читати документи, перш ніж їх підписувати.

Володимир Сенаторов, юрист:

- Любой гражданин, клиент должен оговаривать и письменно закреплять условия труда адвоката, и это обстоятельство позволит клиенту ставить вопрос, или в гражданском порядке, если он недоволен работой своего представителя.

Пізніше з'ясували: на рахунку адвоката-стрільця, принаймні, три схожих шахрайства. Його ошукані жертви домагатимуться, аби чоловіка позбавили права вести юридичну практику.