Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 квітня 2011, 12:01 Афери
У Львові водій збив хлопця, після чтого заявив у міліцію про викрадення автомобіля
У Львові водій збив хлопця, після чтого заявив у міліцію про викрадення автомобіля

Тікав від відповідальності кермувальник зі Львова. Він наїхав на людину просто на пішохідному переході. Кинув автівку, а сам утік. А вже за дві години заявив у міліцію, що машину вкрали.

Сергій був на пішохідному переході, коли його збила автівка. Вишнева "Тойота" з'явилася з того боку дороги, звідкіля рух заборонено, пригадує хлопець.

Сергій Грищенко, постраждалий:

- Вчера в одиннадцать часов вечера я переходил по зебре, они неслись со стороны Сан-Ремо на большой скорости по центру дороги.

Когда я вышел из-за машины, которая закрывала мне обзор, я как раз попал под их машину, меня бросило в лобовое стекло, потом назад на дорогу.

Водій вийшов із автівки і, переконавшись, що Сергій живий, запропонував відійти вбік поговорити. Хлопець відмовився - мовляв, в усьому розберуться даївці. Після цього винуватець пригоди кинув машину і накивав п'ятами.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Через 2 години він повідомляє в райвідділ міліції, що автомобіль був викрадений саме в той момент, коли сталася дорожньо-транспортна пригода, і таким чином намагається уникнути відповідальності.

Обхитрувати правоохоронців зухвальцеві не вдалося.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Ну, в першу чергу, з'ясовується, чи є якісь сліди на транспортному засобі, чи він був викрадений. Обов'язково опитуються свідки. Тим більше, що коли сталася ця подія - чи було багато людей навколо.

У постраждалого Сергія нетяжкі ушкодження. Тож, якби водій не "перемудрував", мав би всі шанси легко відбутися, кажуть даївці. Тепер же у спритника попереду чимало клопоту.