Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2010, 11:43 Афери
Молода киянка півтора року проти своєї волі торгувала наркотиками
Молода киянка півтора року проти своєї волі торгувала наркотиками

В рабстві у ворожки. Молода мешканка Києва півтора року торгувала наркотиками. Не зі своєї волі: дівчина якось прийшла до провидиці за порадою - і потрапила в гіпнотичний полон.

Об’яву про послуги гадалки та провидиці Лани молодиця побачила біля столичної вулиці Щербакова. Вирішила звернутися до ворожки за допомогою: були проблеми на роботі, та ще й хлопець покинув. Гадалка одразу виявила причину нещастя.

Віка, постраждала:

- Она мне сказала, что у меня порча. И если я ее не сниму до Пасхи, то могу умереть, или покончу жизнь самоубийством.

За свої послуги провидиця попросила грошей. Та згодом виявилося, що одним сеансом не обійтися - потрібна постійна профілактика.

Віка, постраждала:

- Она попросила у меня денег: сначала 5 тысяч, потом 14. Чтобы я привезла. Я заняла на работе, потом через время она сказала, что надо еще. Она мне может дать в долг.

За кілька сеансів Вікторія стала сама не своя. Слово провидиці для неї було законом, і не підлягало жодному сумніву. Циганка повністю контролювала дівчину, а борг за постійну магічну допомогу все зростав. Тож ворожка запропонувала його відпрацювати. Доручила продавати наркотики.

Оперативний співробітник Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Брала ее с собой, передавала кокаин. Та ходила, продавала по указанию цыганки, в принципе, не осознавая, что она делает.

Постраждала:

- Она сказала, что вот у нее есть такое предложение, что я буду своим друзьям предлагать. Тем самым она будет списывать долг.

-  Какие наркотики ты брала?

- Кокаин.

За півтора року наркоторгівлі дівчина заробила для циганки близько двадцяти тисяч доларів. Та на цьому провидиця не зупинилася. Дівчину з гіпнотичного рабства вдалося вирвати тільки правоохоронцям.

Оперативний співробітник Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Девушка находится в очень сильном психологическом неуравновешенном состоянии. Практически подавлена воля. Не осознает, куда она попала, что она делала.

Циганку разом із дівчиною затримали на гарячому. Молодиця міліціянтам у всьому зізналася. Ворожка ж усе заперечує.

Лана, затримана:

- Вот то, что вы просто лепите на меня. Это ж не хорошо.

- Ну, так задержанная даёт на тебя показания, что ты ей снимала порчу, и за это брала деньги.

- Это не правда.

Проти ворожки міліціянти порушили карну справу. Правоохоронці підозрюють, що на її карбі може бути не один злочин і десятки ошуканих людей. Тож якщо ви впізнали провидицю Лану з вулиці Щербакова і стали її жертвою, або ж маєте інформацію про її кримінальне життя, впевнено телефонуйте до міліції.