Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 лютого 2015, 21:31 Пожежі
Загадкова пожежа в столиці
Загадкова пожежа в столиці

Нещасний випадок чи вбивство? У Святошинському районі столиці під час пожежі в квартирі загинув пенсіонер. Тіло господаря квартири знайшли рятувальники - чоловік був у власному ліжку. Сусіди погорільця впевнені: до загибелі може бути причетним син.

Пожежа сталася опівдні в помешканні, що на восьмому поверсі. Їдкий дим наполохав сусідів, саме вони й викликали рятувальників.

Тетяна, сусідка загиблого:

- Дыма было очень много, у меня до сих пор в квартире ужасный специфический запах, не совсем естественный, видимо, запах человека. 

І справді, за дверима цієї оселі просто в ліжку надзвичайники знайшли тіло господаря. Чоловікові було 64 роки. Мешкав він разом із двома синами. Мешканці будинку кажуть: конфліктів у родині не було.

Тетяна, сусідка загиблого:

- Очень тихо было, спокойно, сами понимаете, коридор такой, слышно. Вы знаете, у меня такое чувство, что он умер до того.

Нині сусіди лише здогадуються, що могло стати причиною трагедії. Та дехто певен: пенсіонера підпалив один із синів.

Лариса, сусідка загиблого:

- Соседка говорит, что он употребляет наркотические вещества. Ну плакал сидел, мы встретились здесь, соседка с ним ругалась, сказала ему, что он отца убил!

Рятувальники швидко загасили полум'я, але воно встигло знищити одну з кімнат. Увесь у кіптяві нині й під'їзд. Надзвичайники поки версію підпалу відкидають. Що саме спричинило пожежу, з'ясують після експертиз, проте мають деякі висновки.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва:

- За попередніми даними, сталося коротке замкнення електродротів у побутовій техниці, поряд із ліжком померлого стояв телевізор, відеомагнітофон та інші побутові речі.

- Такое ощущение, что его подожгли, не знаю, какое замыкание?