Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2015, 20:59 Пожежі
Киянин загинув при пожежі напередодні іменин дружини
Киянин загинув при пожежі напередодні іменин дружини

Мертвий чоловік - на день народження. У Дніпровському районі столиці рятувальники годину гасили дачний одноповерховий будинок. На згарищі знайшли рештки людини. Сусіди розповіли: за кілька годин до трагедії спілкувалися із господарем - він прийшов переночувати, бо дружина вигнала з квартири.

Голі стіни, обпалені вогнем… Це все, що залишилося від раніше затишного дачного будинку в Дніпровському районі Києва. Що будівля палає, пані Тетяна дізналася лише через вибухи. То на шматки розлітався шифер.

Тетяна, сусідка загиблого:

- Я услышала хлопок, как от петарды, у меня кот в дом сразу забежал, вышла, а оно уже горело. Может, загорелось от электропроводки, а может, от того, что у них была бензопила, она на бензине...

Саме сусідка й викликала рятувальників. Олександр так само став свідком страшної пожежі. Каже: будинок палав, наче сірник. Та криків про допомогу не чув.

Олександр, свідок:

- Горело сильно, приезжало две-три машины, горел сильно чердак, там вещи или еще что-то. На столбе все провода сгорели, и соседские, и его, а сам очаг возгорания пошел с угла дома. Нашли, только после того, как целый дом перерыли, нашли на углу человека.

Лише частинки тіла - це все, що залишилося від господаря дачного будиночка. Валерій Олександрович останній, хто спілкувався із загиблим. Чоловік розповідає: сусід жалівся йому, що посварився з дружиною. Вона вигнала на вулицю. Від смутку - хильнув зайвого й пришов ночувати на дачу. І вже на ранок мав намір іти миритися та вітати кохану із днем народження.

Валерій Олександрович, сусід загиблого:

- Он сказал, что она его домой не пускала. Я не знаю, как он приехал, я его встретил там, он шел по дороге, хотел добавить. Уже был выпивший, хотел добавить, шел в аптеку. С супругой у него были всегда скандалы, видимо, по этому, по пьяному делу.

Привітати дружину чоловік так і не встиг. Нині експерти з'ясовують усі обставини трагедії та вже мають попередні висновки.

Світлана Водолага, керівник відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Остаточно обставини цієї трагедії встановить слідство, як і причину виникнення пожежі, на разі, за попередніми даними, це необережне поводження з вогнем, а саме куріння.