Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2014, 23:08 Пожежі
Ціла родина загинула під час пожежі на Дніпропетровщині
Ціла родина загинула під час пожежі на Дніпропетровщині

Лягли спати і не прокинулися. Двоє діток і  двоє дорослих отруїлися чадним газом у власному будинку на Дніпропетровщині. На повідомлення сусідів про пожежу приїхали рятувальники. Вогонь загасили миттєво, утім, допомогти мешканцям не встигли.

Лихо сталося в місті Новомосковську. За лічені хвилини вогняна стихія вбила чотирьох людей, а від будинку залишила обгорілі стіни.

Сусідка загиблих:

- Ребята сидели по соседству, отдыхали. Мы увидели дым в десять часов вечера. Вышли. Один полез, потому что стоны были.

Ступивши кілька кроків в охопленому вогнем будинку, 28-річний сусід знепритомнів. Його ледь живого встигли витягти з пастки. Нині парубок у реанімації, мешканці оселі - мертві.

Дмитро Удовиченко, керівник відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області:

- Вогнем було охоплено домашні речі в одній із кімнат постраждалого будинку, а в самому будинку було зафіксовано сильне задимлення. Під час ліквідації вогню рятувальниками було виявлено тіла чотирьох загиблих.

- Хозяин дома, невестка и двое деток.

Дівчинці було лише два рочки, її братику днями мало б виповнитися чотири. Також у вогні загинули їхня мати і п'ятдесятитрирічний дідусь. Зі слів сусідів, батько дітей того вечора був на роботі. Дізнавшись про смерть близьких, чоловік ледь не скоїв самогубство. Чому спалахнуло, й досі не відомо, але місцеві кажуть: власник будинку багато курив.

Валерій Олександрович, сусід:

- Я склонен думать, что он курил в постели, потому что у него постоянно баночка с окурками стояла рядом с кроватью. Поэтому я склонен думать, что он выпил и курил, а невестка с детьми, она не смотрела за ним, у них натянутые отношения были.

Чому зайнялося, повідомлять лише після завершення всіх експертиз.