Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2014, 23:22 Пожежі
У Львові вчаділа хмільна компанія
У Львові вчаділа хмільна компанія

Трагедія сталася у Львові. Там під час пожежі загинули троє людей. Причини займання ще з'ясовують правоохоронці, утім, вже відомо: двоє чоловіків і жінка задихнулися чадним газом. Померли до прибуття надзвичайників.

Ґвалт здійняли мешканці будинку, коли побачили клуби чорного диму у вікнах на четвертому поверсі. Осередок займання був у кімнаті - горіли речі домашнього вжитку. Надзвичайники вогонь загасили швидко, утім господарі й їхній гість були вже мертві. Усі задихнулися чадом. Сусіди кажуть: подружжя часто влаштовувало хмільні посиденьки.

Степан, сусід загиблих:

- Пияки. Ноччу випила так гарно собі, закурили і на той світ заснули.

Господарям - чоловікові й жінці - було по 50 років. Особу їхнього гостя ще з'ясовують. Власники помешкання переїхали до Львова з Києва шість років тому, були успішними людьми. Та горілка зруйнували їхнє життя. Напередодні трагедії теж влаштували гучне застілля.

Віра Тістечок, сусідка загиблих:

- Сім'я, як відомо вже всім, не була дуже благополучна. Крик був, були сварки в них, і якийсь невідомий звук, таке враження, якби хтось щось кинув в підлогу. Вот. І все після цього було все тихо.

ЧомУ спалахнуло - наразі невідомо. Правоохоронці й рятувальники розглядають кілька версій.

Віталій Туровцев, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області:

- Причини встановлюються. Розглядаються декілька версій, і одна з версій - це залишений недопалок, який міг призвести до даного загорання. Також не виключаються технічні причини, оскільки там були і електричні прилади.

Тіла загиблих доправили на експертизу. У міліції ж вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.