Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 травня 2014, 20:53 Пожежі
Мати з двома дітьми загинули при пожежі на Донеччині
Мати з двома дітьми загинули при пожежі на Донеччині

Ціла родина загинула час пожежі в Червоноармійську на Донеччині. У згорілому помешканні рятувальники знайшли тіла 40-річної жінки та двох дітей.

Дим, що оповивав будинок, першою побачила сусідка. Жінка намагалася самотужки відчинити хвіртку, та не змогла. Погукала на допомогу інших людей, заразом викликала рятувальників.

Олександр, сусід загиблих:

- Я открыл калитку, открыл ей ворота, а она зашла. Давай стучаться - никто не озывается. Давай уже окна бить.

За кілька хвилин примчали пожежники. Великого вогню не було, тож впоралися швидко.

Євген Бойчук, співробітник Червоноармійського РВ Держслужби з надзвичайних ситуацій:

- На місті пожежі було виявлено три особи. Серед яких дві дитини: 2001 та 2006 років народження.

Сусіди кажуть: мати намагалася дістатися виходу, але так і не відчинила дверей - знепритомніла. 13-річна донька та 7-річний син померли уві сні. У цей будинок сім'я переїхала два роки тому. Сусіди про її життя знають небагато.

Олександр, сусід загиблих:

- Семья жила нормально, о ней плохого ничего не замечали. Все спокойно было. Правда, с мужем она не жила. Без мужа жила - сама с двумя детьми.

Обставини загибелі сім'ї вивчають слідчі.

Михайло Сизон, т.в.о. керівника відділу Червоноармійського МВ міліції:

- По результатам осмотра места происшествия и по предварительным данным, причиной пожара стало неосторожное обращение с огнем хозяйки данного домовладения. По проведению осмотра места происшествия, трупы были отправлены в Красноармейское отделение судебно-медицинской экспертизы для установления причины смерти.

Та поки чекають на висновки експертів, розпочали кримінальне провадження за статтею - необережне поводження з вогнем, що призвело до загибелі людей.