Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 лютого 2014, 01:20 Пожежі
Вночі палали автомобілі киян
Вночі палали автомобілі киян

По всьому Києву ходять розмови про гурти титушок, що руйнують автомобілі й інше майно. Вночі у спальних районах були помічені молодики з палицями. Випадково це чи ні, але саме цієї ночі в місті знову горіли машини. Рятувальники зафіксували 15 випадків.

Ця старенька Таврія-пікап у Солом'янському районі загорілася приблизно о 4-й ранку. Пожежу вчасно помітили мешканці будинку, тож згоріти цілковито машині не дали. Втім, поновити її навряд чи вдасться.

- Она начала гореть снизу, по любому видно было, что это подпал был.

Жінка переконана - авто спалили, бо нині до таких машин більша увага. Адже ним можна перевозити і харчі, і дрова, і шини на Майдан. Тетяна переконана - транспорт знищили так звані "титушки".

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Эта машина кормила семью, у нас маленький ребенок дома, машина, которая приносила доход, денег много у нас не было. Не так обидно было бы, если б он участвовал, а так просто дальше, чем наш район, где мы живем, Петропавловская Борщаговка, там он работает, все - дальше никуда не ездили.

А цю Таврію намагалися спалити у Святошинському районі просто під вікнами будинку. Та люди вибігли надвір і встигли загасити. Горіло щось під капотом.

Едуард, мешканець м. Києва:

- Просто быстро сразу увидели и успели потушить - два ведра воды и один огнетушитель. И потушили ее. Пожарники приехали потом, вскрыли капот, посмотрели, что уже ничего не горит.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Ось цей автомобіль зловмисники також імовірно намагалися спалити. З-під капоту стирчить папір, поруч лежить запальничка.

Машина стоїть неподалік пошкодженої Таврії. Скло та дверцята чимось облиті. На запах схоже на соляру. Мешканці будинку кажуть - вночі цього не побачили. Підпалити в сутінках намагалися і цей Субару. Займисту суміш закинули знизу. Та й цього автомобіля цілком не знищили. Гасити транспорт уночі рятувальники виїздили 15 разів. У всіх випадках кажуть про підпал.