Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2014, 00:17 Пожежі
Смертельна пожежа в Києві
Смертельна пожежа в Києві

Людина загинула під час нічної пожежі у Святошинському районі Києва. Там палав приватний будинок. Тіло бідолахи обгоріло так, що навіть стать можна буде визначити лише після експертизи. Попередня версія трагедії - коротке замкнення. 

Юрій разом зі своєю дружиною винаймає кімнату в цьому будинку не перший рік. Та нічне страхіття позбавило їх і ще кількох мешканців даху над головою. Розповідають - сон перервали тріск та їдкий дим. То палала сусідня кімната.

Юрій, постраждалий:

- Приблизно в час ночі загорівся будинок з даху. Викликали пожежних. Приїхали вчасно. Що змогли, те затушили. Що не змогли - самі бачите. Мабуть, проводка - за одними даними, за іншими пока не відомо. Все ціле, правда, водой залите. От і все.

Людмила, свідок:

- Крыша горела у дядьки, он хороший, сам врач зубной. Боже, такой яркий свет этот. Оно с той стороны горело, с той стороны.

На місце приїхали пожежники. Щоб приборкати полум'я, рятувальникам довелося розібрати 25 квадратних метрів покрівлі й перекриття.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій м. Києва:

- Ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електропроводів. Остатотчні причини будуть встановлені слідством і вже підраховані збитки від пожежі.

Під час евакуації мешканців у задимленій кімнаті рятувальники натрапили на тіло людини. Від вогню воно обвуглилося до невпізнання.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій м. Києва:

- Стать людини, яка загинула, на даний момент ми не можемо. Це вже з'ясують правоохоронні органи.