Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 січня 2014, 21:53 Пожежі
Пожежа на Рівненщині унесла три життя
Пожежа на Рівненщині унесла три життя

Трагедія напередодні Нового року. На Рівненщині під час пожежі загинула родина. 34-річний мешканець села Острожця згорів живцем, його батько зі своєю співмешканкою задихнувся чадним газом.  За припущеннями, лихо сталося через куріння в ліжку.

Дим у чотириквартирному будинку помітили сусіди. Викликали сільську пожежну команду.

Володимир Пархомей, т.в.о. керівника пожежної команди с. Острожець:

- Приступивши до пожежогасіння, вскрили квартиру, побачили займання в одному місці, приступили до тушіння. Потушили вогонь, обнатужили тіло згорівшої людини. Так як було велике задимлення, пройшли дальше в ті кімнати, побачили ще дві загиблих людини.

34-річний чоловік згорів живцем, а ось батько і його співмешканка задихнулися чадом. Родина жила мирно - жодних бійок чи сварок, розповідають місцеві. Втім, дуже охочими господарі оселі були до чарки.

Ганна, мешканка с. Острожця:

- Вони не обіжали, вони не скандалили, не крали. Те, що випивка, може…

Сусіди розповідають: спалахнуло в цій квартирі не вперше. Два роки тому зайнявся матрац, за рік - диван. Усе через те, що син полюбляв курити в ліжку. А за два дні до трагедії Петро розпалив у грубці й закрив заслінку. Міг вчадіти, та чоловіка випадково врятував сусід.

Віктор, мешканець с. Острожця:

- Я його збудив, він не прокидається, а потім зривається і тако кулаками: А, то ти, Віктор? - Да, кажу, що в тебе так димком пахне, але він не курив. 

Квартири інших мешканців будинку пожежники від вогню врятували. Усі обставини трагедії вивчають правоохоронці.