Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2013, 10:19 Пожежі
Самотній чоловік згорів у власній квартирі на Борщагівці
Самотній чоловік згорів у власній квартирі на Борщагівці

Пожежа на столичній Борщагівці позбавила життя самотнього пенсіонера. Квартира чоловіка горіла вже вдруге і останній випадок таки став фатальним.

Зайнялось у квартирі багатоповерхівки на бульварі Кольцова вранці. Сморід диму першими почули сусіди.

- Пожарні приїхали, лестницею розбили вікно на балконі, і ізнутрі забігли, внутрі там не знаю що робили, двері вирізали - не вирізали, і тушили, бистро потушили, хлопці молодці.

Перекинутися на всю квартиру вогонь не встиг. Проте без трагедії все одно не минулося. В одній із кімнат рятувальники знайшли мертвого чоловіка.

Світлана Водолага, в.о. керівника відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Квартира була захаращена, забита мотлохом, ймовірно, що причиною послугувало куріння в нетверезому стані, і, крім того, судячи по тій осбстановці, яка була у квартирі, то чоловік був психічно хворий, це людина, яка збирала мотлох та приносила до хати.

Господареві було 59 років. Сусіди кажуть: він - колишній військовий. Останнім часом підробляв у супермаркеті. Мав сина, втім жив самотньо, з родичами не спілкувався.

- Він готовить там собі їсти, видно там і ліг, жінка вмерла, а син, він воєнний бивший, була квартира, і машина, і дача, у нього забрали, а йому купили оцю халупу.

- Сколько раз он в парадном ночевал, и в квартире там до верху такое наложено, грязь и все такое, и он пил здорово, пил. Есть у него дети, но как они допустили, чтобы это такая у него грязь была, и он такой мужичок ничего.

Самотність, алкоголь, та цигарки і спричинили лихо. Сусіди кажуть: горіло у квартирі чоловіка вже не вперше і щоразу - саме в кухні.

- В нього вже був пожар, може з місяця два назад, в три часа ночі, але тоді не так тріщало, не так горіло.