Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 липня 2013, 01:50 Пожежі
Молода киянка вчаділа на пожежі
Молода киянка вчаділа на пожежі

У центрі столиці вчаділа 23-річна киянка. Дівчина дивилася телевізор і задрімала, а вже за кілька хвилин до її помешкання залетів червоний півень.

Опівночі Віру Сидорівну розбудили звуки канонади. Виразний ляскіт линув з квартири нагорі.

Віра Сидорівна, мешканка м. Києва:

- Я решила, что это гром после первого, а потом за первым пошло еще три. То есть было четыре взрыва. А потом почувствовала запах дыма.

Поступово помешкання почало наповнюватися димом, тож пенсіонерка набрала 101. Коли на виклик прибули рятувальники, з вікна однокімнатної оселі на третьому поверсі валив густий чорний дим. Двері були зачинені зсередини.

Володимир Ткаченко, заступник керівника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Печерському районі м. Києва:

- Коли вже попали в квартиру, побачили труп дівчини. На полу вона знаходилася. Понятно, шо вона зміщалася і передвигалася. Нам непонято, як усе це сталося.

На постраждалій - жодних слідів опіків. Однак усі спроби привести її до тями виявилися марними - бідака вчаділа. Рятувальники припускають, безпосередній винуватець загибелі - десятирічний плазмовий телевізор. Якоїсь миті сталося коротке замикання і він вибухнув.

Володимир Ткаченко, заступник керівника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Печерському районі м. Києва:

- Пока нам ще не передавали матеріали про причини. Чому і як вона задихнулася - чи це було во сне, чи вона, може, принімала які таблєтки. Це все покажи розтин, чи є ознака злочину.

Андрій, знайомий загиблої:

- Вы знаете, девушка очень сложная. Полгода дружили, но потом уже все. Потому что парней было много. Это было неприятно. Честно  скажу - жалко эту девушку.

Загиблій 23 роки, студентка одного зі столичних ВИШів. В однокімнатній оселі мешкала з батьками. Де вони були, коли сталася трагедія, нині  з'ясовують правоохоронці.