Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 червня 2013, 21:32 Пожежі
У Луганську під час пожежі загинули троє дітей та троє дорослих
У Луганську під час пожежі загинули троє дітей та троє дорослих

Згоріла ціла родина і квартиранти. У Луганську у власній оселі сьогодні вранці задихнулися чадним газом 6-ро людей. Троє з них діти - 6-ти місяців, трьох і шести років. Вцілів лише їхній 29-річний батько. Та він у реанімації - і лікарі борються за його життя.

Жінка вискочила на балкон, коли гучно затріскотіло надворі. Від того, що побачила, заніміла - приватний будинок навпроти був увесь у диму й вогні.

Марія Шинкарук, свідок:

- Когда крыша трещала, я услышала - это загорелось часов в 5 утра. Я выбежала, смотрю, уже пожарная машина стоит тут. Но оно еще больше начало гореть. Потом спасатели еще приехали, скорая.

Як прибули рятувальники, вогонь з одного будинку перекинувся на дах іншого. Рятувальники за лічені хвилини загасили полум'я й зайшли всередину помешкання. Там побачили страшну картину - сім бездиханних тіл. Зокрема, троє дитячих. Ознаки життя виявили лише в 29-річного господаря. Його терміново доправили до реанімації.

Валентина Макарук, лікар-реаніматолог:

- При поступлении состояние пацинта было критическим. Глубокая кома в результате отравления, низкое АД. Сейчас он тяжелый, но он стабильный.

Трьом дітям 6-и місяців, 3-х і 6 років допомогти вже не змогли. Від отруєння чадним газом померла їхня мати та чоловік і жінка, які винаймали тут помешкання.

Володимир Забайрачний, заступник прокурора м. Луганська:

- Причина предварительная - это курение в постели. Но это не окончательная. Сейчас проводим расследование. Данное происшествие зарегестрирова в ЕДРР по статье "нарушение правил безопасности, повлекшее смерть людей".

Правоохоронці підтвердили, що сім'я була проблемна. Батьки знай пиячили та сварилися. Їх неодноразово притягали до адміністративної відповідальності. Напередодні трагедії в оселі горланили пісень та плакали діти. За півгодини, коли все стихло, сталася трагедія. Ймовірно, хтось із дорослих не загасив недопалка.