Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2013, 22:14 Пожежі
В столиці пожежа відняла два життя
В столиці пожежа відняла два життя

Двоє людей загинули в Києві під час пожежі у приватному будинку. Чоловіки вчаділи. Вибратися з охопленої полум'ям оселі вдалося лише одному щасливцеві.

Зайнялося в будинку на проспекті Червонозоряному приблизно о другій годині ночі. Сусіди пригадують - їх розбудив гуркіт пожежних машин.

Віктор, мешканець м. Києва:

- Я проснулся от грохота, эти все пожарники разрывали участки, сами не могли войти туда, только в специальных приспособлениях могли, потому что там такой дым был ядучий.

Сусіди вибігли, щоб допомогти погорільцям, і побачили, що люди вже неживі. Розповідають: будинок кілька років винаймали двоє будівельників, жили собі тихо й мирно - цілий день на роботі і лише пізно ввечері поверталися додому. Хіба що любили перехилити чарчину. Так і цього разу - друзі запросили в гості знайомого, запропонували випити, проте гість від спиртного відмовився. Можливо, це й врятувало йому життя.

Віктор, мешканець м. Києва:

- В два часа ночи проснулся от угарного диму, хотел вийти з комнати, а там уже бил такой поток дима, стал задихаться, он в своей комнате закрил дверь, вибіл окно им стал дишать воздухом з улиці, а с той сторони решітка била, он не мог вийти на уліцу. Ну бил, видно сообразительний, позвонил бистренько в пожарную часть.

Чому загорілося - у столичному МНС не коментують. Натомість сусіди припускають - від недопалка або замкнення у старій електромережі.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Ну эти стояли, калориферы, а проводка старая, вот и все.

Трагедія, що сталася в будинку, сусідів шокувала, але не здивувала. 

Віктор, мешканець м. Києва:

- Проклятый я этот дом называю, он какой-то неблагонадежный. В нем вечно были всякие эксцессы, там вечно дрались.