Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 лютого 2013, 21:44 Пожежі
Літній інвалід загинув при пожежі в Одесі
Літній інвалід загинув при пожежі в Одесі

В Одесі пожежа занапастила сімдесятисемирічного чоловіка. Господар, що недобачав і недочував, ненадовго залишився вдома сам. Раптом спалахнула розетка на кухні. Впоратися з вогнем старенький не зміг.

Горю бабусі немає меж. Вранці вона ненадовго пішла на базар. Молодші члени родини були на роботі, вдома залишився сімдесятисемирічний дідусь. Аж раптом на кухні спалахнуло.

Ігор Зьомкін, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- Поступило сообщение на пункт связи части о том, что произошло возгорание в квартире по улице Екатерининская, 91. По месту, по прибытию по внешним признакам видно было сильное задымление с окна четвертого этажа.

За попередньою інформацією, сталося коротке замкнення в розетці. Та замість вимкнути електрику, дідусь вирішив залити пожежу водою. Його одразу вдарило струмом, чоловік помер.

Олександр Кравчук, син загиблого:

- Так как он инвалид, мало того, что он плохо слышит, у него ещё косоглазие, он плохо видит. И он, видно, не понял, надо было просто выключить свет.

Рідні й досі не оговталися від трагедії. Крім того, що втратили дорогу людину, дотла вигоріли кухня й кімната. Наразі людям просто ніде жити. Бабусю та її сина поки прихистили родичі, а онука - приятель.