Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2013, 01:19 Пожежі
В Одесі пожежа забрала три життя
В Одесі пожежа забрала три життя

Троє чоловіків загинули внаслідок пожежі в Одесі. Люди намагалися вибратися з пекельної пастки, але полум'я відрізало їм шляхи до порятунку. Не врятував від смерті й вогнегасник.

Пожежа виникла на Фонтані близько четвертої ранку. Палало у старому бараці, оточеному багатоповерхівками. Ймовірно, саме хтось із мешканців цих будинків і помітив вогонь. Зателефонували МНСівцям.

Петро Вихопень, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- Прибуттям на місце виклику було виявлено, що загорання - у приватному будинку, на площі приблизно 40 метрів квадратних.

Вже коли приборкали стихію, на згарищі знайшли тіла трьох чоловіків. Згодом стало відомо: спалахнуло біля вхідних дверей, тож полум'я просто перекрило людям шлях до порятунку. Ще й у кімнаті з приятелями не було вікон. Тож бранці стихії отруїлися чадним газом. Та навіть якби пожежники приїхали раніше, врятувати людей, ймовірно, не змогли б.

Петро Вихопень, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- Важкість гасіння полягала в тому, що дуже складний під'їзд до місця пожежі - понаставлені машині, тобто під'їхати до місця виклику не було можливості.

Ще й полум'я миттєво ширилося старою спорудою. На місці трагедії знайшли вогнегасника. Мабуть, люди таки намагалися загасити пожежу. Особи загиблих наразі з'ясовують. Хто вони і як потрапили в цей барак - поки невідомо. Нічого про них не знають й сусіди.

Вікторія, сусідка:

- Я только слышала, думаю, что такое, бегают, что-то такое, шум. Но не обратила внимания. Нет, мы их не знаем, как это, мы совсем не общаемся с ними.

Причини займання також поки невідомі.