Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2012, 22:58 Пожежі
В Одесі горів театр музкомедії
В Одесі горів театр музкомедії

В Одесі горів театр Музичної комедії імені Михайла Водяного. Зайнялося в гримерці на четвертому поверсі. Їдкий дим відрізав тридцятьох людей від виходу.

Пожежа в театрі виникла близько другої дня. На неї виїхало одразу 12 машин рятувальників та фахівці газової служби. Як з'ясували, зайнялося у гримерці на четвертому поверсі. Вогонь охопив лише двадцять квадратних метрів, утім небезпека була через велике задимлення. Саме через їдкий чад одинадцятеро співробітників театру не змогли самостійно покинути приміщення - щоб їх евакуювати, довелося використовувати п'ятдесятиметрову автодрабину.

Дмитро, евакуйований:

- Дым - пытались выйти, но не смогли.

Валентина, евакуйована:

- Я ничего не видела, только дым видела и все. Все было в дыму. Мальчики просто прелесть, они бы, наверное, меня на руках спустили, наверное.

Інших співробітників театру рятували за допомоги масок і балонів з киснем. Жертв вдалося уникнути. Постраждала лише одна жінка, що надихалася чаду. ЇЇ забрала швидка. 

Ігор Савельєв, заступник керівника ГТУ МНС в Одеській області:

- Выехало 12 подразделений. По прибытии изменили тип вызова на сокращенный вариант и работали одним стволом. За 15 минут пожар потушили. Но отрезанными остались около 30 сотрудников. Их эвакуировали при помощи масок и лестницы.

МНСівці вважають, що загорілося від куріння або саморобного обігрівача. Точніші висновки зроблять згодом експерти. Зазначимо, що за три тижні це вже друга пожежа у приміщенні театру.