Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2012, 21:12 Пожежі
У Криму на пожежі загинула дитина
У Криму на пожежі загинула дитина

Трагедія в Білогірському районі Криму. Трирічна дитина живцем згоріла під час пожежі в селі Новожилівці. Коли спалахнуло, в хаті були самі четверо малюків від 2-ох до 7-ми рочків.

Того фатального дня мати, яка сама виховує п'ятьох малюків, вранці з наймолодшою дитиною пішла до лікаря. Решту залишила вдома на семирічного Семена. Вхідні двері про всяк випадок замкнула. Хлопчик розповів: спочатку вони мирно гралися, а потім 3-річний братик почав пустувати з сірниками.

- Сор подпалил под кроватью под этой.

Вогонь швидко перекинувся на постіль, дитячі іграшки, а потім - меблі. Найстарший хлопчик не розгубився, вибив вікно і з братом вискочив на вулицю. На їхні крики прибігли перехожі, які вибили двері. Одні тушили полум'я, інші шукали в оселі малюків. Вивели на двір одного, а трирічного Мишка у задимленному приміщенні не помітили.  Пожежники, що прибули на виклик, приборкали стихію за 20 хвилин. Та врятувати дитину вже було неможливо.

- Он под одеяло запутался и сгорел.

Володимир Іванов, помічник керівника ГТУ МНС у Криму:

- Ребенок был сильно напуган, он забился под одеяло и получил отравление угарным газом и термические ожоги.

Лікарі лише констатували смерть малюка. Правоохоронці ж з'ясовують усі обставини трагедії.

Сервер Мамутов,  дільничний інспектор Білогірського  РВ міліції:

- По предварительной информации пожар произошел из-за того, что несовершеннолетние дети, находившиеся в квартире, играли спичками. Ведется доследственая проверка, по результатам которой будет приниматься соответствующее решение.

А ось соціальні працівники мають намір діяти кардинально.

Катерина Максименко, працівниця Новожилівської сільської ради:

- В связи с тем, что погиб ребенок, можно сказать, из-за недосмотра матери, сейчас в данный момент будут собираться документы для лишения ее родительских прав.

Хоча досі жінку характеризували схвально, спиртним не зловживала, за дітьми доглядала. Крапку в цьому питанні має поставити суд. Тим часом решту дітей доправили в лікарню на обстеження.