Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 жовтня 2012, 22:02 Пожежі
Через сусідів-пияків на Волині ледь не загинула вагітна жінка
Через сусідів-пияків на Волині ледь не загинула вагітна жінка

Лише дивом минулося без трагічних наслідків під час пожежі на Волині. В одному з сіл зайнялася квартира у двоповерховому будинку. Полум'я за лічені хвилини перекрило людям вихід із під'їзду.

Цей будинок на вулиці Перемоги в селищі Жовтневому поганої слави зажив давно. Головно, через мешканців на першому поверсі.

- П'янки у них постійно: і вдень, і вночі. І сходки тут постійні.

Через ласих до гульок сусідів одинадцять сімей будинку живуть, як на пороховій діжці. Пожеж за цими дверима було чотири. Коли зайнялося уп'яте, мешканець оселі на другому поверсі повертався з крамниці. Удома залишилася вагітна дружина. Чоловік пригадує: через задимлення бійцям МНС довелося рятувати її за допомоги пожежної драбини.

Василь Тимощук, командир відділу пожежної частини м. Нововолинська:

- Було дуже велике задимлення і жінка панікувала. Боялася за своє життя. Я коли виліз до неї по висувній  драбині, допомагав їй ступити перші кроки далі - вона помалу сама.

Віталій ДЕРКАЧ, мешканець с. Жовтневого:

- В неї був страх, переляк. Забрала швидка. Поміряли тиск - він завеликий був. Не відчувала рухів дитини.

Коли мешканців усіх квартир евакуювали, рятувальники додатково перевірили сходи і квартири. Як виявилося - недаремно: із помешкання, де зайнялося, винесли непритомного пияка. Надворі він прийшов до тями. Чому виникла пожежа - поки невідомо, проте в МНСівців вже є версії.

Руслан Безека, заступник керівника пожежної частини м. Нововолинська:

- Перша - необережне поводження з вогнем при палінні цигарки безпосередньо мешканцями цієї квартири, яка загорілась. І друга - коротке замкнення електромережі в квартирі.