Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2012, 23:12 Пожежі
На Троєщині в огні загинув безхатченко, підозрюють підпал
На Троєщині в огні загинув безхатченко, підозрюють підпал

На столичному масиві сталася трагедія від вогню. У приямку під балконами багатоповерхівки згорів чоловік. Місцеві припускають - його спалили.

Пожежники їхали сюди - на Бальзака 63 - щоби гасити сміття. Так, викликаючи, сказали місцеві мешканці. 

- Сначал був хлопок, потом приїхали пожарні.

Горіло небагато. Лише кілька квадратних метрів під балконами. Ближче підбігли, побачили - палає не сміття, людина. 

- Особа чоловічої статі, яка нині встановлюється. Крім одягу, там нічого не згоріло, ніякого не сміття, нічого не було, на людині згорів тільки одяг і все.

Бідолаха вочевидь навіть не намагався боротися з вогнем. Просто сидів у кутку. МНСівці припускають - тому що був дуже п'яний.

Володимир Беднарчик, керівник Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- В місці події дуже велика кількість пустих пляшок з-під алковиробів.

Мешканці будинку кажуть - згорів місцевий безхатченко. Він часто тут двірникам поратися допомагав. І випити полюбляв. Тож перша версія трагедії була - необережне поводження з вогнем самого безпритульного.

- Може, він закурив і в нього випала сигарета, і він заснув.

Іншу можливу причину займання повідомили місцеві дітлахи.

Єгор, мешканець м. Києва:

- Два мальчика - у одного волосы черные, у другого белые, они прибегали, я их давно знаю, они мне сказали, что пододеяльник подпалили в подвале, и потом прибежали еще раз и сказали, что они бомжа подпалили.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Коли ж зрозуміли, що накоїли, вирішили загасити живого смолоскипа. Ось тут в нагоді став розташований неподалік бювет. Але ж до місця займання добрих метрів триста, і ніяка вода жертві вже не допомогла.

Чи причетні діти до смерті чоловіка, взялися з'ясовувати міліціянти. Утім, офіційний коментар "Свідкові" з цього приводу від представників Деснянського райвідділку отримати не вдалося. З власних джерел нам відомо - підлітків та їхніх батьків допитували. А нині чекають висновків експертів, які й скажуть, чому зайнявся бідолаха.