Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 жовтня 2012, 00:24 Пожежі
У Києві з невідомих причин згорів Лексус
У Києві з невідомих причин згорів Лексус

У Києві дотла згорів новенький Лексус. Автівка стояла в гаражі на подвір'ї приватного будинку. Тож версію про підпал власники відкинули одразу.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Ось це все, що залишилося від Лексуса вартістю у 820 тисяч гривень. Власники придбали його два місяцы тому і навіть не встигли поїздити.

Автівка стояла тут - на подвір'ї приватного будинку. Близько десятої вечора господарі почули звук сигналізації, а за кілька секунд - розлігся вибух. Кинулися надвір. Вже там зрозуміли - палає в гаражі.

Тетяна, свідок:

- Пламя сразу объяло всю машину, начало взрываться все и перешло все на сарай, на верхние этажи, и буквально это все в 15 минут произошло. Машина у нас совершенно новая.

Поки їхали рятувальники, хазяї намагалися самотужки загасити вогонь. Втім, марно. Коли зайнявся й дах гаража, люди поспіхом відігнали якнайдалі інше авто, що стояло неподалік. Шоковані власники тепер міркують про причини пожежі.

Тетяна, свідок:

- Когда пожарные потом приехали, потушили - сказали, что это коротнуло аккумулятор, это техническая ошибка производителя. Машина стояла в гараже, никто ей не пользовался, мы даже не успели ее застраховать.

Валерій Рябоконь, заступник керівника Шевченківського РВ Держтехногенбезпеки м.Києва:

- В результаті пожежі автомобіль згорів повністю, також пошкоджена будівля гаражу, біля якої він стояв. Попередня причина - коротке замкнення електричної проводки автомобіля.

Остаточні висновки за 10 днів зроблять експерти. Власники ж уже звернулися до автосалону, де придбали машину. Господарі сподіваються, що їм компенсують вартість Лексуса, бо вважають - продали його з технічними вадами.