Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 вересня 2012, 21:49 Пожежі
У селі Демидові Одеської області при пожежі загинули батько та донька
У селі Демидові Одеської області при пожежі загинули батько та донька

Сварка в сім'ї призвела до загибелі одних, і порятунку інших. Жінка з 15-річною дівчинкою втекла з дому після скандалу з п'яним  чоловіком. У будинку залишився голова родини та півторарічна донечка. Вночі в хаті раптово спалахнуло.

Трагедія сталася в селі Демидовому. Родина повечеряла з горілкою на столі. Та, після випитої пляшки, 35-річний господар вирішив з'ясувати стосунки з дружиною. Розмова не склалася: чоловік побив жінку. Тож вона забрала 15-річну доньку та втекла з дому. Залишивши в хаті з п'яним головою родини півторарічну дитину. За кілька годин в оселі спалахнуло. Першими займання помітили сусіди. Вони викликали МНСівців, і побігли витягати з охопленого полум'ям помешкання людей самотужки.

Лариса Дудудаш, сусідка:

- Ну, вони один одному подавали, а потом мені цю дівчину у вікно подали, то вона  отут, ця дитина, а потом його. А там уже все ото горіло повністю.

Коли зрозуміли, що чоловік вже мертвий, намагалися врятувати малюка.  Тож одразу побігли до місцевої фельдшерки.

Марія Петрова, фельдшер с. Демидового:

- Вони прибігли за мною, говорять, дитина ще жива, но не може такого буть, потому що дитина кільцем дихає, если чоловік там обгорів, то дитина там першою задихнулася угарним газом.

Про смерть маленької донечки та чоловіка дружина довідалася вранці. Шокована цією звісткою, побігла до будинку. Але на його місці було згарище. Чому зайнялося, дізналися швидко. П'яний господар забув вимкнути електроплитку, на якій готували їжу для маляти, та ліг спати.

Олександр Грушко, керівник відділу Березівського РВ МНС:

- Люди вчаділи, тому що загоряння виникло в прибудові до будівлі, а сааме, в веранді, а потім вже продукти горіння надійшли в кімнату, де знаходилися люди.

П'яні сварки, кажуть у селі, в цій родині виникали часто. Чоловік і його дружина, яка, до речі, втретє вагітна, основної роботи не мали. Жили на дитячі гроші та випадкові заробітки. Після трагедії жінка зі старшою дочкою поїхала з села.