Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 22:03 Пожежі
У Києві горіла квартира
У Києві горіла квартира

Від недопалка зайнялося ліжко, на якому відпочивав господар помешкання. Чоловік уцілів лише завдяки сусідам, які вчасно викликали рятувальників.

Спалахнуло в цьому будинку о шостій вечора. Люди саме поверталися з роботи, тож помітили дим, що валував з квартири на третьому поверсі одразу. Зателефонували "101".

Володимир Беднарчик, керівник Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Коли ми прибули на місце, то не дали полумю розповсюдитися, якщо би це сталося у нічний час, коли люди якраз спали, не чули запах, то, можливо, ми мали б як наслідок, що це громадянин загинув би.

Дверей оселі рятувальникам ніхто не відчинив. Довелося лізти через вікно. Коли потрапили до квартири, неабияк здивувалися: на дивані, який вже палав, лежав чоловік. Пояснити, що сталося не міг. Бо був п'яний, як чіп.

- Курили, кажіть, чи ні?

- Да курив, шо ви там! Курив…

Марина Борисполець, корреспондентка:

- Квартиру на третьому поверсі знають не лише мешканці цього будинку, а й сусідніх. Адже звідси постійно лунають крики та музика. Господар помешкання любить перехилити чарчину.

Про п`ятдесяти шести річного безробітного люди доброго не кажуть. Пригадують, раніше був сім'янином та музикантом, а нині перетворився на волоцюгу й алкоголика.

В'ячеслав, сусід постраждалого:

- Нормальним мужиком був, сам музикант, гітарист, а це, года два наверно вже, п`є добре.

Ніна Євгенівна, мешканка м. Києва:

- Пьет бесконечно, все время пьет, с утра до ночи, каждый день.

МНСівці зазначають: цього разу і полум'я швидко загасили, і чоловіка врятували. Утім, попередили: куріння в ліжку призводить, здебільшого, до загибелі.