Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 липня 2012, 00:06 Пожежі
В Одесі сталася пожежа, загинуло літнє подружжя
В Одесі сталася пожежа, загинуло літнє подружжя

Подружжя згоріло живцем в Одесі під час нічної пожежі. Прикутий до ліжка чоловік фактично не мав шансів уціліти, а його дружина намагалася врятуватися, втім потрапила у вогняну пастку.

Трагедія сталася у спальному районі на початку першої ночі. Зайнялося на четвертому поверсі дев'ятиповерхівки - горіла квартира, в якій мешкало самотнє подружжя похилого віку. Через велику кількість речей та сміття пожежа поширилася миттєво.

Карина Кімличенко, сусідка постраждалих:

- Пожарные приехали сразу, они не могли подъехать, тут машины стоят во дворе, и они не могли подъехать из-за этого как бы. Потом через минут 15 за нами поднялися, ребенка вывели в одеяле и меня в маске.

Сім'я стареньких була цілком звичайна, розповідають сусіди. Чоловік хворів і кілька років вже був прикутий до ліжка. Його доглядала дружина. Кажуть, вона була доброю господинею. Мешканка квартири поверхом вище ледве стримує сльози, адже бабуся померла в неї перед очима.

Алла Кімличенко, сусідка постраждалих:

- Когда я открыла двери, дым валил ужасный, я, естественно, к окну - у нас выходит окно на её балкон, внизу там, 2,5 метра где-то, она вся горящая лезла по балкону, схватилась за перила, а балкон у неё заставленный, как у стареньких женщин, и она кричала, и я давай кричать.

Балкон і став пасткою для жінки, адже за попередньою інформацією, спалахнуло саме біля нього - від телевізора або електроподовжувача.

Володимир Судак, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- По месту вызова проводилась эвакуация жильцов со всех этажей, с вышестоящих этажей здания, с помощью аппаратов органов защиты дыхания. Значит, было эвакуировано с помощью аппаратов около 10 человек, из них двое деток.

Загалом МНСівці евакуювали сорок мешканців. Через годину пожежу локалізували, та працювали рятувальники до ранку.