Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 червня 2012, 12:12 Пожежі
В Києві згоріли дві автівки
В Києві згоріли дві автівки

Нагадує нещасні випадки. Саме так коментують правоохоронці чергові загоряння автомобілів у Києві. Спалахнуло двічі - в різних районах: Дніпровському та Подільському. Про авто-маніяків ані слова.

Перший виклик надійшов рятувальникам Дніпровського району. Подвір'я на вулиці Петра Запорожця осяяла охоплена полум'ям ВАЗівка. Самовидці розповідають - прокинулися від вибухів.

Людмила Михайлівна, мешканка м. Києва:

- Хлопок услышала дважды, и она вроде бы стояла на передаче, и она как-то двинулась и вот это, загорелась. Толком сама не знаю.

Сама поїхала чи від поштовху - не втямлять і рятувальники. Кажуть, головне - ніхто не постраждав.

Сергій Коновал, керівник прес-служби ГТУ МНС м. Києва:

Свідки сказали, що автомобіль днів 5 не виїзджав з того місця, тому причину з'ясовує лабораторія. Коли горить автомобіль, це проблема - автомобіль вигорає за 4 хвилини, поки пожежні підрозіділи прибувають, якщо є ще затори, то автомобіль врятувати неможливо.

А цей Ланос справний, та тільки його господар не вгадав із місцем паркування. Вранці зайнялася прибудова кав'ярні. За лічені хвилини вогонь перекинувся на чотириколісного. Рятувальники головну будівлю врятували. Та господарям від цього не легше.

Лариса Олександрівна, власниця кав`ярні:   

Тут просто стояла такая типа беседка, в которой хранились продукты, просто взламывали, я думаю, местные алкоголики.

- Не конкуренти?

- Не знаю, честно.

Власник автомобіля тепер має до рестораторів претензії. Утім, експерти кажуть: найімовірніше йому доведеться відшкодовувати збитки самотужки.