Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 квітня 2012, 11:45 Пожежі
В центрі Києва сталася пожежа
В центрі Києва сталася пожежа

Пожежа в самісінькому центрі міста. В Києві зайнялася квартира в старенькому чотириповерховому будинку. Нині рятувальники з'ясовують - чому.

Густий їдкий дим швидко ширився будівлею. Його відчули всі мешканці. Спершу викликали рятувальників, а самі побігли надвір.

- Мы вышли на улицу, чтоб определить - где, возможно, произошло возгорание.

Юрій світив ліхтарем, щоби побачити вікно, з якого валує димова хмара.

Юрій, мешканець м. Києва:

- Окно открыто, оттуда выглядывает человек, мы кричим - открой двери, приехала пожарная, они не могут попасть, никакой реакции. 

Вибору не було - МНСівці болгаркою і ломом здолали двері та потрапили до осередку займання. За інструкцією, спочатку почали шукати людину. Але справа то виявилася не з легких.

- Ворвались туда, оказывается, он еще где-то прятался, они его не сразу нашли.

Коли ж відшукали - передали до рук лікарів. Двадцятитрирічний постраждалий - у стані шоку, емоцій не стримував, але йшов своїми двома.

- Я в шоке бл*дь.

Андрій Онищенко, заступник керівника відділу ГУ МНС м. Києва:

- Лікарі надали повідомлення, що у нього сталося отруєння чадним газом, його госпіталізували до лікарні.

МНСівці класифікують цю пожежу, як середньостатистичну. Вогонь знищив небагато.

- Були закопчені стіни, стеля, а також деякі особисті речі потерпілого.

То чому ж постраждалий молодик так нервувався й не хотів відчиняти рятувальникам? Мешканці будинку припускають - він простий робітник, якого найняли для ремонту. Вочевидь, він й допустив займання. Ймовірний замовник оновлення помешкання завітав до квартири одразу, як загасили вогонь. Але спілкуватися з пресою - відмовився.

- Я не отвечаю ни за какой ремонт.

Чому насправді зайнялося, стане відомо за кілька днів, після всіх експертиз. Тоді й вирішуватимуть - хто відшкодує збитки. Зокрема, й сусідам помешкання-погорільця, яких під час гасіння залили водою.