Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2012, 11:38 Пожежі
Троє чоловіків згоріли у Калуші
Троє чоловіків згоріли у Калуші

Троє людей загинули під час пожежі в Калуші Івано-Франківської області. Ймовірно, померли від отруєння продуктами горіння. А причиною займання еменесівці вважають куріння в нетверезому стані.

Спалахнуло у квартирі на п'ятому поверсі близько півночі. Запах диму першими почули сусіди. Вони й викликали пожежників. Ті приїхали за кілька хвилин і швидко загасили вогонь. Та коли увійшли до згорілої оселі - побачили вже мертвих трьох чоловіків. Шансів вижити в них, кажуть еменесівці, майже не було.

Степан Войтків, перший заступник керівника територіального управління МНС в Івано-Франківській області:

- Вогню як такого не було - було дуже сильне задимлення, в результаті чого вони задихнулися, оскільки ліжко почало диміти. Настільки було велике задимлення, що наші працівники працювали в апаратах захисту органів дихання і зору.

Сусіди розповідають - господар помешкання був неконфліктний, нещодавно розлучився.

Жив з мамою, тепер жив сам один, з жінкою він розвівся, має дитинку на утриманні, сестра його у Франківську живе, знаю, що недавно приїжджала до нього…

Та тільки полюбляв випити, з горілчаними друзями частенько влаштовув гучні посиденьки.

Леоніда Фундак, сусідка загиблого:

Пияки ся сходили, та й пили. Я все казала - Сергійцю лишися того. Лишися того, бо від того загинеш… Ну не слухав мене.

Так і сталося, господар і двоє його друзів втратили життя через недопалок. Схожі історії для МНСівців - звична річ. Пиятика, цигарка, а згодом - вогонь і трупи. З початку року в області від пожеж загинуло 26-ро людей, зокрема й мала дитина.