Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2012, 10:46 Пожежі
У Києві в результаті пожежі в квартирі загинула сім'я з чотирьох осіб
У Києві в результаті пожежі в квартирі загинула сім'я з чотирьох осіб

Ціла родина загинула в Києві. Подружжя та їхні дорослі сини вчаділи під час пожежі, яка спалахнула у п'ятиповерхівці на вулиці Вишгородській. Те, що горе сталося саме в цій сім'ї, принаймні на думку сусідів, не є чимось надзвичайним. Там часто пиячили і провадили, як то кажуть, аморальний спосіб життя.

Пожежу в одній із квартир на останньому поверсі першими побачили сусіди, тож вони й викликали рятувальників. Еменесівцям люди розповіли, що в оселі мешкала родина з чотирьох осіб - подружжя та двоє дорослих синів. Уже багато років господар не виходив через хворобу. Тож він мав би бути вдома. Але дверей ніхто не відкрив.

Андрій Онищенко, заступник керівника відділу ГУ МНС у м. Києві:

- Пожежні потрапляли до квартири через віхдні двері, а також через балкон, тому що двері були зачинені, прийшлось вибивати двері.

Коли рятувальники вибили двері - на них одразу повалив густий дим, на підлозі в різних місцях лежали тіла мешканців квартири.

Андрій Онищенко, заступник керівника відділу ГУ МНС у м. Києві:

- Перший загиблий знаходився в одній з кімнат, одна людина загибла знаходилась у ванній, і дві на проході у кухню. За попередньою версією вони отруїлися чадним газом. І в результаті вогонь пошкодив їхні тіла.

За попередньою інформацією - загинули подружжя та їхні двоє синів. Сусіди кажуть - у родині зловживали алкоголем. Власницю помешкання останнім часом бачили нетверезою зі слідами побиття на обличчі, і у квартирі часто сварилися.

Марія, сусідка загиблих:

- 23 года тута з нею прожила, нормально, но потом вона стала випивать, честно говоря, каждый год хуже и хуже, последний час це вообще кошмар, я вихожу з хати, в магазин чи на роботу - вона тут валяється, це було ужас один. Лиця живого на ній не було, очі фіолетові, підбиті, ужас, як подивилася - я злякалася, вона побачила і каже - ето меня син побив.

З сусідами родина ніколи не сварилася, та гучні посиденькі мешканцям під’ізду доводилося слухати ледь не щодня. Крім того, випиваки нерідко заливали квартиру внизу.

Марія, сусідка загиблих:

- Вечно приходиш - тут плаває в хаті хтозна шо, потолки затоплені, там ужас був один. Ноччю другий раз - крики шуми, бувало третя година ночі, я сплю, і в них собака жила, розбудить, шум, крики, наче драка яка то.

Причини займання з’ясовують правоохоронці. До згорілого помешкання нікого не пускають.