Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 лютого 2012, 14:27 Пожежі
У Києві сталася пожежа, яка позбавила життя 60-річного чоловіка
У Києві сталася пожежа, яка позбавила життя 60-річного чоловіка

Пожежа, що позбавила життя людину, сталася в Києві. Шістдесятирічний самотній чоловік згорів у власному помешканні. Припускають: через недопалок. Киянин просто заснув із цигаркою.

Про свого відлюдькуватого сусіда киянин Віталій згадує незлим тихим. Каже, хоч і випивака був неабиякий, та нікому з місцевих не дошкуляв.

Віталій, мешканець м. Києва:

- То обычно он как это - привидение, а вчера видели - помыл здесь все парадное, как ни странно. То никогда здесь не убирал, вонища и бардак.

Не встигли сусіди подивуватися з новоявленого шанувальника чистоти, як у під’їзді засмерділо димом.

Віталій, мешканець м. Києва:

- Дым. Дым пошел по коридору и с окна. Соседи сверху вызвали пожарных, вскрыли дверь, а он сгорел полностью.

Олексій Лихогод, старший інспектор Оболонського РВ Держтехногенбезпеки в м. Києві:

- Спочатку загорілася постільна білизна, що в подальшому привело до займання оббивки дивану, на якому заснув громадянин. Площа пожежі була невеликою. Шкоди завдали продукти горіння, тобто, дим.

Чому зайнялася оселя шістдесятирічного самітника - тепер з’ясовують еменесівці. Припускають: після чесної праці чоловік міг закурити в ліжку, а потім задрімав. Цього не заперечують і ошелешені мешканці трьох закіптюжених квартир - сусідове прощання з життям їм запам'ятається надовго.

Всеволод Федорович, мешканець м. Києва:

- Більше копчення, чим горіло. Задихнувся. Кажуть, що куріла вся квартира, і задихнувся. А яка причина - чи він був тверезий, чи яка причина - я не знаю.

За статистикою МНС, за січень дві тисячі дванадцятого року в Україні сталося понад чотири тисячі пожеж. У вогні загинуло п'ятдесят дорослих і п'ятнадцятеро дітей.