Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2012, 14:53 Пожежі
На Миколаївщині під час пожежі загинуло семеро дітей
На Миколаївщині під час пожежі загинуло семеро дітей

Надзвичайна пригода - на Миколаївщині: там під час пожежі загинуло семеро дітей.

Це двоповерховий будинок у селищі Кінецьполі, на Миколаївщині. В ньому, на другому поверсі, мешкала багатодітна родина. О шостій п’ятнадцять ранку в квартирі несподівано спалахнуло полум’я. Надвір, попри страшні опіки та поранення, змогла вибігти лише господиня.

Руслан Чорний, сусід:

- Соседка в шоковом состоянии бежит: "Спаси детей!" Двери горят, зайти невозможно было. Уже всё. Мы вызвали пожарную, "скорую".

Пожежники прибули із сусіднього Первомайська за лічені хвилини. Адже полум’я було видно за кілька кілометрів від села.

Володимир Бойко, керівник Первомайського РВ МНС:

- Сразу с учетом того, что горит двухэтажный дом, сразу было вызвано два отделения на автоцистернах для тушения пожара. По прибытию пожарных подразделений первый и второй этаж был объят пламенем.

За півгодини вогонь загасили. Коли рятувальники піднялися на другий поверх, вжахнулися: на підлозі та ліжках побачили тіла сімох дітей віком від двох до 14 років. Малеча згоріла живцем. Посприяло й те, що стіни та стеля було обшито панелями, що у вогні виділяли токсичний дим. За словами сусідів, у будинку жила прекрасна, дружня й привітна сім’я. Алкоголем ніхто не зловживав.

Юлія, сусідка:

- Семья полная была - муж, жена, дети, бабушка рядом с дедушкой.

- Кто работал?

- Муж работал, мама подрабатывала. Детки хорошие, учились в школе.

Нині ж поранену багатодітну матір доправили до районної лікарні. Медики називають її стан украй тяжким: вогнем уражено 70 відсотків тіла. Взагалі не постраждав під час пожежі лише голова родини.

Володимир Бойко, керівник Первомайського РВ МНС:

- Был муж, он с утра до пожара, т.е., до 5 часов утра он был дома, и в районе 5 часов ушел на работу. С его слов, было все нормально.

Причину займання зараз з'ясовують експерти. За однією з версій, пожежа сталася через замкнення в електромережі.