Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 лютого 2012, 12:55 Пожежі
У Києві в одній з багатоповерхівок нетверезий чоловік мало не задихнувся чадним газом
У Києві в одній з багатоповерхівок нетверезий чоловік мало не задихнувся чадним газом

Палало й у Києві. В одній із багатоповерхівок на Оболоні п'яний чоловік вирішив покурити в ліжку. Та такий відпочинок ледь не завершився фатально. Прокинувся в диму й у вогняній пастці.

Звичайна дев’ятиповерхівка на Полярній 8-Д. У ній на восьмому поверсі мешкає 35-річний Ігор. Чоловік полюбляє горілку й курити в ліжку. Певного дня шкідлива звичка ледь не занапастила господаря. О п`ятій вечора від недопалка загорілася постіль, а згодом і меблі.

Петро Болдирев, заступник керівника Оболонського РВ держтехногенбезпеки м. Києва:

- Особа була в нетверезому стані. В житловій кімнаті було багато недопалків і пусті пляшки. І попередньою ймовірною причиною пожежі могла бути необережність під час паління.

Еменесівці прибули за кілька хвилин після виклику, й урятували чоловіка. Він, хоча і прокинувся від вогню та диму, утім, не тямив, що робити - був надто п’яним. Із діагнозом "отруєння чадом" та численними опіками Ігоря забрала "швидка". Сусідка каже: часто бачила його напідпитку. Пожежа жінки не здивувала, та вона побоюється, аби наступного разу пияк не спалив усього будинку.

Мешканка будинку:

- Десь у чотири години - у половину п'ятого я почула грохот. Вони скинули - в них подушка загорілася, диван, бутилки викидали з-під самогону.

Батько постраждалого на камеру спілкуватися відмовився, погодився розповісти про сина лише через домофон.

Олександр, батько постраждалого:

- Чого сталася пожежа?

- Та, закурил, наверное.

- Ну, а в якому він стані?

- Нормально.

- Ну, а коли випишуть його, що кажуть?

- Вже завтра в палату переведуть.

35-річний чоловік поки в реанімації, але тепер його життю нічого не загрожує. Утім, якби еменесівці запізнилися, бодай, на кілька хвилин, шансів вижити в нього не було б.