Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 січня 2012, 09:17 Пожежі
У Севастополі хлопець героїчно врятував 76-річну сусідку з вогню
У Севастополі хлопець героїчно врятував 76-річну сусідку з вогню

Ризикуючи власним життям, урятував із вогню 76-річну сусідку парубок у Севастополі. Спалахнула квартира на п'ятому поверсі. Про героїчний вчинок кримського хлопця.

Григорій Трухан, рятівник:

- Вышел в коридор у себя - холодильник жужжит. Потом у нас задымился принтер, я отключил всё, начало сильно моргать электричество.

Й одразу парубкові у двері постукали сусіди, він вискочив у під'їзд і побачив, що на п'ятому поверсі валує густий чорний дим. Молодик відреагував миттєво.

Григорій Трухан, рятівник:

- Я побежал наверх, эта женщина лежала возле прохода, потому что она ходить не может. Я ее стащил сюда, положил её здесь сначала, на проходе на одеяло, дым повалил, я закрыл дверь, чтобы не было сквозняка, доступа кислорода, потом дым повалил, я перетащил ее уже сюда. Потом спускал вниз.

Лише потім парубок повідомив про пожежу МНС і "швидку". Прибулі рятувальники загасили вогонь, полум'я не встигло перекинутися на сусідні приміщення.

Олександр Колодязєв, співробітник УМНС у м. Севастополі:

- Женщина уже была спасена до нас соседом. Проникли в квартиру, было установлено, что горит телевизор и мебель. Было сильное задымление. Пожар ликвидировали практически мгновенно. Женщину забрала скорая помощь.

Наталія Лебедева, фельшерка швидкої допомоги:

- Состояние средней тяжести, в сознании, с ожогами в области правого предплечья. Везем в стационар.

Врятована сімдесятишестирічна бабуся тепер оговтується від шоку. А еменесівці з'ясовують причину займання. Ймовірно, сталося коротке замкнення в телевізорі.