Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 січня 2012, 14:43 Пожежі
У Києві житель 10 поверху підпалив свою кімнату, і ледь не загинув
У Києві житель 10 поверху підпалив свою кімнату, і ледь не загинув

Ледь не загинув у вогні мешканець столиці. Він сам підпалив свою кімнату, й аби втекти від червоного півня видерся на кондиціонера. Рятувальні роботи ускладнювало те, що все коїлося на десятому поверсі. Докладніше про висотні пригоди.

Повідомлення про людину, що погрожує влаштувати пожежу, отримали спочатку медики, а потім міліціянти. Родичі пояснили: чоловікові стався психічний напад. Він забарикадувався у власній кімнаті, й має намір підпалити речі. Невдовзі на місце приїхали й МНСівці. Бо таки підпалив.

Роман Цирень, старший інпектор Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Він підпалив даний диван там були зложені його речі. Сам вийшов на балкон кімната мала вихід. Розбивши скло на балконі, якимось чином заліз поверхом вище на блок кондиціонера.

Спецслужбам довелося працювати на випередження. Роботи вистачило кожному. Треба було вибити двері у квартиру, загасити пожежу й забрати бідаку з морозу.

Юрій сусід:

- Я почув, коли міліція двері била. Тому я вийшов. Він закрився там в себе у комнаті. А чого закрився? А звідки знаю, хто скаже? Ніхто нічого. Віталік - нормальний хлопець.

Та інші мешканці будинку поза камерою розповідають: палій не сповна розуму. І частенько щось палить. Постійний сморід чаду в під'їзді - то його рук справа. Поки родичі ремонтують квартиру, про Віталія дбають психіатри.