Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2012, 09:11 Пожежі
В Одесі в районі Аркадії згорів ресторан "Ассоль"
В Одесі в районі Аркадії згорів ресторан "Ассоль"

Ресторан згорів в Одесі, в районі знаменитої Аркадії. Палало так, що видно було аж у центрі міста. А в охопленій вогнем будівлі міцно спав охоронець.

Спалахнуло о дев'ятій ранку. За словами свідків, спочатку зайнявся клуб "Секрет" і за лічені хвилини вогонь перекинувся на ресторан "Ассоль", що поряд.

Микола, свідок:

- В самом начале был взрыв - то ли пропан, то ли ещё что-то, непонятно. То есть прозвучал взрыв, и сразу огонь начал перекидываться на деревянное вот это здание. Все произошло очень быстро, страшно, то есть, отходили вначале, потом ближе, когда поняли, что ничего не угрожает.

Пожежники кажуть: вогонь будь-якої миті міг піти далі - навколо безліч інших кав'ярень та клубів. Тож діяти треба було максимально швидко. Та рятувальники зіткнулися з несподіваною проблемою: на місці не виявилося жодного гідранта.

Володимир Боделан, керівник ГУ МНС в Одеській області:

- Осложнения данного пожара - отсутствие, полное отсутствие воды. То есть, мы постоянно об этом говорим: это один из тех районов, это Приморский район, Аркадия, где просто ни одного гидранта, подъезд к морю для забора воды просто перекрыт.

Ліквідовувало пожежу, яка охопила двісті квадратних метрів, вісім машин МНС. Рятувальникам доводилось постійно від'їжджати та набирати воду за сотні метрів. З палаючої будівлі встигли витягти газові балони та допомогли вийти охоронцеві закладу. На щастя, ніхто не постраждав. Тепер власники згорілого ресторану підраховують збитки, а слідчі з'ясовувуть причини займання.