Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 січня 2012, 17:27 Пожежі
В Оболонському районі Києва згоріла квартира-наркокубло
В Оболонському районі Києва згоріла квартира-наркокубло

В Оболонському районі Києва згоріло наркокубло. Тривалий час завсідники тієї квартири не давали спокою людям. Урешті, одні сусіди мало не згоріли, а інших - затопило.

Опівночі тишу в цій багатоповерхівці порушили крики людей. Мешканці почули запах смаленого, поверхами поповз дим. Зайнялося на четвертому. Коли виявили осередок - сусіди не здивувалися.

Василь, мешканець м. Києва:

- Це вже другий раз таке. Там та квартира горить, буквально, місяців три назад. Перший раз, вроде, оставила газ.

Квартира вигоріла вщент, а слід молодої господині запав іще вночі. Люди не вірять у нещасний випадок. Жінчин спосіб життя говорить сам за себе. В однокімнатній квартирі частенько збиралися пияки та наркомани.

Сусідка:

- До неї приходять друзі, вони сидять там, п'ють і що хочуть роблять. Єсть, була приїжджала міліція, забирала.

Сергій Бахор, інспектор Оболонського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Квартира була відключена від електроенергії за борги, тобто від короткого замкнення чи побутово-нагрівальних пожежі не могло статися, а в квартирі було виявлено недопалки, спиртні пляшки, банки. Тобто, причина про необережне поводження з вогнем знаходить своє місце.

Дехто із сусідів радіє, що тепер спатиме спокійніше. Натомість, іншим пожежа додала клопоту.

Василь, мешканець м. Києва:

- Десь в теченії часа потушили пожар, даже півтора, тому що не було можливості дібратися. Усі пожарні виходи закриті, люди позаварювали. Сусідська квартира, яка зверху, там погоріло, що було на балконі, і третій поверх затопило.

Хто відшкодовуватиме збитки - невідомо. Та добре, що минулося без жертв. МНСівці скаржаться на байдужість людей до власної безпеки. Фахівці проводять профілактику, вказують на недоліки, але ж більшість хапається за голову вже тоді, як запахло смаленим.

Сергій Бахор, інспектор Оболонського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Людей попереджували, і особливо, з мешканкою цієї квартири неодноразово проводилася роз'яснювальна робота. Але…