Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2011, 16:31 Пожежі
У Києві через несправний телевізор згоріла 2-кімнатна квартира
У Києві через несправний телевізор згоріла 2-кімнатна квартира

Через несправний телевізор згоріла двокімнатна квартира в Києві. Мешканці врятувалися втечею, а сусіди з верхнього поверху мало не провалилися у вогняне пекло.

Стіни в кіптяві. Меблі та хатні речі перетворилися на попіл. Такий наслідок пожежі - в Оболонському районі Києва. На згарищі нікого. Сусіди розповідають: погорільці встигли врятуватися.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Соседей снизу никто не видел со времени пожара, то есть, женщина с ребенком спустилась вниз, и её с тех пор никто не видел. Она стояла среди зевак, и она ушла. Там жила то одна женщина, то другая. Там не очень благополучная квартира, соседи жаловались, не только мы. Там вечно какие-то беспорядки.

За словами рятувальників, загрозу становило не лише поширення полум'я на інші помешкання. Сусіди з поверху вище мало не провалитися у вогняне пекло.

Сергій Бахор, інспектор Оболонського РВ ГУ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Двері в квартиру були відчинені, коридор, сходова клітина були охоплені полум’ям, температура була настільки високою, що деформувалися будівельні конструкції, перекриття між квартирами.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Все трещало, непонятно, какой звук. Потому что пожар - дело не тихое. Запретили пожарные входить в комнату, потому что пол горячий, от него как от печки было. Сказали, может провалится. Сейчас он остыл, но он еще теплый.

Стеля в згорілій квартирі випнулася півкулею. На поверху вище - картина інша: меблі стоять ніби в ямі. Господарі бояться заходити, аби не провалитися.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Нужно идти в ЖЭК. Как вариант - укрепление стяжкой, но никто ничего не может сказать, потому что не было экспертизы.

Родина Тетяни не знає, за що хапатися, аби якось привести житло до ладу. Невідомо й те, кому доведеться відповідати за інцидент. Попередня причина займання - несправність телевізора.