Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2011, 09:58 Пожежі
В Одеській області пес Тайсон врятував людей від смерті у вогні
В Одеській області пес Тайсон врятував людей від смерті у вогні

На Одещині людей від смерті у вогні врятував собака. Він гучним гавканням розбудив мешканців, коли посеред ночі спалахнула пожежа. Подвигові чотирилапого відмінника ми присвятили наш наступний сюжет.

Тайсона після тієї страшної ночі знає вся Настасівка, що на Одещині. Він уже звик до камер та посиленої уваги місцевих. І то цілком заслужено, адже собака врятував життя своїх господарів - Романа та Наталі. Коли вночі спалахнула пожежа, пес одразу кинувся до людей.

Наталя Куликова, постраждала:

- Он вылез на кровать, начал облизывать за уши, скулить, кусать, одеяло стягивать, бегать, ну, нервная собака была. Я не могу понять, что произошло. Ну, встаю, думаю, что ж такое, пойду, посмотрю. И он начал гавкать на потолок. Я потом смотрю - там уже огонь горит, и полопанный потолок, ну, и всё. Потом с мужем быстро начали выносить вещи.

Пожежа розгорілася неабияка - від будинку нічого не залишилося. З вогню встигли врятувати тільки документи та деякі речі. Якби не пес, страшно навіть уявити, чим би все скінчилося. Його господарі кажуть: вибирали собаку довго - шукали великого та сильного. Та взяли найменшого з виводку, адже саме Тайсон зробив до подружжя свої перші невпевнені кроки.

Роман Куликов, постраждалий:

- Он был хоть и самый маленький из помета, но, почему-то, вырос и стал самый большой, и уже даже знаменитый.

Раніше Тайсонові забороняли лежати на дивані. Та тепер Наталя і Роман кажуть: куплять собаці нового. А ще пса завжди беруть із собою і нового будинка, подружжя обіцяє вибирати тільки за згоди вірного собаки.