Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 листопада 2011, 11:43 Пожежі
Під Києвом горів ресторанний комплекс "Розгуляєво"
Під Києвом горів ресторанний комплекс "Розгуляєво"

Масштабна пожежа на кілька годин перетворила Столичне шосе у великий затор. Під Києвом горів заміський ресторанний комплекс "Розгуляєво".

Густий дим видно за кілька кілометрів від місця пожежі. Рух на Столичному шосе в Києві паралізовано в обох напрямках. На дорозі - пожежні рукави. Обладнано спеціальний переїзд, і пропускають по одній автівці. Водії роздратовані.

Водій:

- Дуже хороший переїзд, ви ж бачите - всі скакають, от, подивіться самі, що. Таке понакладали, що, я думаю, якби хтось трошки в голові щось мав, то зробили трошки друге.

Водій:

- Вот, сейчас, получается, от КП 30 минут едем.

Андрій Онищенко, керівник прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- Біля даної будівлі немає води, і прийшлось головному управлінню протягувати магістральну лінію через проїжджу частину, щоб подавати воду для гасіння даної пожежі.

Всі проблеми через масштабну пожежу: горить модний заміський ресторан. Де і як саме зайнялося - наразі невідомо. Найбільший вогонь вирував на даху. Відвідувачі та персонал ресторану швидко залишили приміщення та викликали рятувальників. у МНС запевнили: ніхто з людей не постраждав. Боротьба з полум'ям тривала кілька годин.

Андрій Онищенко, керівник прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- Пожежа почалася о 15:50, вона тривала 2 години 20 хвилин. Наразі в МНС подана локалізація пожежі, і зараз триває ліквідація - це розбір конструкцій, а саме - даха даної будівлі.

Наразі рятувальники не можуть назвати навіть попередніх причин пожежі. Власники закладу підраховують збитки. З першого погляду зрозуміло, що найближчим часом ресторан не запрацює.